ÇAT'IN YENİ BELEDİYE BAŞKANI ARİF HİKMET KILIÇ OLDU

Arif Hikmet Kılıç, "Sorumluluğu yüksek bir görevi devraldığımın bilincindeyim"

ÇAT

 

31 Mart Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre Çat Belediye Başkanlığı’na oyların yüzde %48.59'unu alan Arif Hikmet Kılıç seçildi.

Arif Hikmet Kılıç kesin olmayan seçim sonuçlarına göre 2019 yılında devrettiği Belediye Başkanlığına yeniden seçildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Çat merkez'de toplanan coşkulu kalabalığa teşekkür eden Arif Hikmet Kılıç, Çat'lı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Arif Hikmet Kılıç yaptığı konuşmasında; Halktan aldığı temsil yetkisini, demokratik bir olgunluk içinde, hür iradelerini kullanarak, şahsımı, Belediye Başkanlığına seçen, hepsi birbirinden değerli Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum dedi.

2014, 2019 yılları arasında İlçemize bir çok kalıcı Eser kazandırdık. Geçmişte yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır. önümüzdeki beş yılda geleceğimizi aydınlatacağız, insan odaklı çalışarak, ilçemizi bölgenin parlayan yıldızı yapacağız. Bu toprakların öz evladı olarak; ayrım yapmadan, halka hizmet, hakka hizmettir anlayışıyla, halkın efendisi değil, hizmetkârı olacağıma, sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Çat İlçemiz de gördüğümüz kadarıyla toplumun her kesiminden Elhamdülillah önemli bir destek alarak Çat Belediye Başkanı olarak resmi olmayan sonuçlara göre beş yıl aradan sonra tekrar seçilmiş bulunmaktayız. Ben özellikle bu güveni bizlere telkin eden aynı zamanda bizlere güvenerek tekrar Çat Belediye Başkanı olarak seçilmemizi vesile olan tüm Çatlı hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

"Sorumluluğu yüksek bir görevi devraldığımın bilincindeyim" Bugünden itibaren bütün Çatlı hemşehrilerimizin belediye başkanı olarak toplumumuzun her kesimini inşallah en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ve Çat ilçemize ekibimizle birlikte gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Tekrardan tüm Çatlı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: ' BELEDİYE BAŞKANI HİKMET KILIÇ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

30.04.2024

  • İMSAK 03:33
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:44
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu