ÇAT BELEDİYE BAŞKANI MELİK YAŞAR'DAN MEHMET SEKMEN'E TEŞEKKÜR

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçeye kazandırılan Yeni Hayvan Pazarından dolayı Başkan Mehmet Sekmen'e tüm İlçe halkı adına teşekkür etti.

ÇAT BELEDİYE BAŞKANI MELİK YAŞAR

 

Çat ilçesinde her Kurban Bayramı öncesi adeta çileye dönüşen Hayvan Alış ve Satışları esnasında yaşanan karmaşanın son bulduğunu ifade eden Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçeye kazandırılan Yeni Hayvan Pazarından dolayı Başkan Mehmet Sekmen'e tüm İlçe halkı adına teşekkür etti.

Özellikle Çat İlçesine bağlı mahalle ve köyler başta olmak üzere Bingöl ve Karlıova'dan her yıl İlçemize Kurban Alış ve Satışı için gelen vatandaşlarımızın geçmiş yıllarda yaşadıkları çilenin artık son bulduğunu söyleyen Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in katkılarıyla İlçemize kazandırdığımız Canlı Hayvan Pazarımız sadece Kurban bayramı öncesi değil haftanın belli günlerinde de vatandaşlarımıza hizmet veriyor diye konuştu.

Çat İlçesinde yapımı tamamlanan Canlı Hayvan Pazarında canlı hayvan indirme bindirme rampaları, idari bina, sosyal tesisler ve araç otoparkları bulunuyor. Kapalı canlı hayvan alış ve satış alanları sayesinde esnaf ile vatandaş yaz aylarında sıcaktan, tozdan, kış aylarında ise soğuk hava şartlarından korunmuş oluyor. 

Hayvan satıcıları ile vatandaşlar, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yaşamış oldukları konfor ve modern bir hayvan pazarının yapımında ön ayak olan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar'a teşekkür etti.

Başkan Melik Yaşar ise yaptığı açıklamada, "Geçmişten günümüze Hayvancılıkta büyük bir potansiyeli olan Çat İlçemizi bugün itibariyle Modern bir Hayvan Pazarına kavuşturarak vatandaşlarımızın hizmetine açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız artık daha rahat ve temiz bir şekilde alış verişlerini gerçekleştirebilecekler. Bu hizmeti ilçemize kazandırmamızda bizlere her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e ilçemiz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ederim’’ diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı