CANIM ÇIKSIN SANA MEHMET EMİN ÖZ.....

KENDİ KENDİNİ Mİ KANDIRIYORSUN YOKSA BİRİLERİ Mİ SENİ KANDIRIYOR?

CANIM ÇIKSIN SANA MEHMET EMİN ÖZ.....

 

 

CANIM ÇIKSIN SANA MEHMET EMİN ÖZ.....

Şimdi başlığı okuyanlar!

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz beyefendi ile çok sıcak bir ilişkimin olduğunu düşüneceklerdir.

Hatta Mehmet Emin Öz'ün Koltuğunu kaptırır diye kaygılarımın olduğunu düşünenlerde olacaktır...

Bilakis; Ne Ben O'nu Çok Severim. Ne de O Bana bayılır....

Ama, Gelişen ve Büyüyen Türkiye'nin Gerçek Mimarı Başkomutanımız, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu ve Genel Başkanı olduğu AK Parti'nin Erzurum İl Başkanı olduğu için, Türkiye'nin 81 Vilayetinde Başkomutanımızı temsil noktasında bulunan 81 kişiden birisi olduğu için AK Parti adına ve Kendisini çok sevdiğimi ve icraatlarını beğenmekten gurur duyduğum Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına kaygılarım yok dersem yalan olur...

Evet AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz,

"Ya Kendisini Kandırıyor. Ya da Partisine oy veren Milletle ve Partilileri ile alay ediyor."

Hatırlayacak olursak geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm AK Parti teşkilatlarına "Normalleşme sürecinde sahaya inin, vatandaşın isteklerini dinleyin." talimatı vermişti.

Türkiye'nin tüm İl ve İlçelerinde bulunan AK Parti teşkilatlarınca Cumhurbaşkanımızın bu talimatı karşılık buldu.

Erzurum İl Başkanlığı ve İlçe Teşkilatlarında Cumhurbaşkanımızın bu talimatı karşılık bulmadı dersek Haşa günaha gireriz.

Belki de Türkiye'deki tüm teşkilatlar içerisinde en kapsamlı ve en hızlı bir şekilde çalışmalara başlandı.

Yakın çevremizden ve parti içerisindeki dostlarımızdan haberlerini alıyoruz. 

3 Haziran itibariyle Sahalara inen AK Parti Erzurum İl Teşkişlatının ilk durağı İl Başkanı Mehmet Emin Öz başkanlığında, Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Turan, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Yakut ve İl Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Dönmez ile birlikte, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen' i makamında ziyaret ettiler.

Akabinde Yine aynı gün Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ile birlikte AK parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Turan, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Yakut ve İl Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Dönmez ile birlikte,2. Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcıları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

Yine aynı gün içerisinde AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz başkanlığında Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Dönmez ile birlikte sanayi sitelerinde bulunan esnafımızı ziyaret ederek buradaki esnafımızın da sorunlarını dinlediler.

Aynı gün yani 3 Haziran'da öğlenden sonra Parti binasında makamında vatandaşları kabul eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, burada da makamına kabul ettiği vatandaşlarımızın salgınla mücadele kapsamında çeşitli kısıtlamaların uygulandığı şehrimizde geçen zaman diliminde yaşadıkları sorunları ve önümüzdeki normalleşme sürecinde vatandaşların dilek ve isteklerini dinledi.

Yine 3 Hairan günü makamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhur İttifakı İspir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Coşkun beyefendi ile İspir' de yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

4 Haziran yani bugün itibariyle de AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz yine Cumhurbaşkanmız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başladı. İlk durağı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen beyefendi ile birlikte Gençlik kolları başkanı Erdoğan Dönmez ile birlikte Şehir ekonomisine katktı sağlayacak 2.OSB’de bulunan yatırımcılarla bir araya gelerek Tekstilkent ve inşaatları devam eden yeni tesisleri yerinde incelediler.

Aynı gün Şehrimizin Bacasız Fabrikası olarak adlandırılan ve şehrimize büyük katma değer sağlayan Atatürk Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ömer Çomaklı beyefendiyi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ve il yönetimindeki arkadaşlarıyla bilikte ziyarette bulunup şehir ve üniversite üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Yine aynı gün içerisinde bir çok ilçe başkanı, teşkilat mensupları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelip isişarelerde bulunan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, belki de Türkiye'deki tüm AK Parti Teşkilatlarından çok daha fazla mesai harcamıştır düşüncesindeyim. 

Gelelim konunun özüne; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm AK Parti teşkilatlarına "Normalleşme sürecinde sahaya inin, vatandaşın isteklerini dinleyin." talimatı üzerine daha normalleşme sürecinin ilk gününe bunca ziyaret ve görüşmeyi sığdıran AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yaptığı istişareleri, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorunları ve üreteceği çözümleri halka duyurma noktasında yine her zaman olduğu gibi sınıfta kalmıştır.

Sahaya en erken inen Teşkilat olmasına rağmen, tek bir yazılı ve görsel basında yer alamamış, kimlerle istişarelerde bulunduğu ve sorunlara nasıl çözüm üreteceği hakkında bir bilgi paylaşılmamıştır.

Türkiye genelinde yazılı ve görsel yayın yapan Şehir ve İlçe gazete, televizyon ve İnternet haber sitelerine göz attığımızda her ilçe ve ilde AK Parti teşkilatlarının gün içerisinde sahaya indiği haberlerine rastladık. "Erzurum Hariç" 

"CANIM ÇIKSIN SANA MEHMET EMİN ÖZ....

Bence, bu süreçte senin vatandaşın karşısına çıkıp vatandaşların sorunlarını dinlemen yerine, önce birilerinin seni karşına alıp senin sorunlarını dinlemesi gerek düşüncesindeyim.

Göreve geldiğin günden beri aynı sorunlarla karşı karşıyasın ve sen bu büyük sorununu göremiyor ya da görmek istemiyorsun.

Ya da birileri senin gözünü kapatmış seninle "kör ebe" oynuyor.

Nasıl bir yönetim kadrosu kurdun bilinmez.

AK Parti İl Başkanlığı olarak yaptığınız çalışmaları halka duyurma noktasında basın ve medyaya servis etmek üzere iki satır yazı yazmayı bilen Okur-Yazar birilerini bu koca şehirde bulamadın mı yönetimine alacak?

Birisi Genel olmak üzere birde yerel iki büyük seçim geçirdiniz. Bu iki seçim de daha çiçeği burnunda bir Parti'ye Genel seçimlerde 1 Milletvekili, yerel seçimlerde ise yüz bin oy kaydırdınız.

Onlar yerel ve ulusal basın yayın organlarına çarşaf çarşaf demeçler verip muhalefet noktasında harıl harıl çalışırken sizin şehir adına ya da seçimlerde oy kazanma adına bir tek açıklamanız dahi yoktu.

Gerçi; Görev süreniz boyunca şehir adına yapmış olduğunuz yazılı bir tek habere daha arşivlerde rastalayamadığımızında altını çizeyim.

Cumhurbaşkanımız defalarca şehrimize geldi. Cumhurbaşkanımızın şehrimize ziyaretlerini iki satır yazı yazarak basın yayın organlarına servis edip halka duyuramadınız.

2002 yılından beri şehrimize onlarca kez gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şehrimize her gelişinde İstasyon meydanını Gürcükapı camisine kadar hınca hınç dolduran on binlerce vatandaşla karşılaşırken, siz geçtiğimiz yıl 3 Bin kişi kapasiteli Buz Hokey salonunu bile dolduramadınız. (Salon boş kalınca Partilileri salon içerisindeki Sandalyelere oturtarak bu ayıbınızı kapamaya çalışmıştınız)

Çünkü; Cumhurbaşkanımızın şehrimize teşriflerini halkın haber alma yolu olan basın yayın oganlarından tek bir yazılı haber ya da bir ilanla duyurmadınız.

Muhalefet Partisi adayları Partinize, Milletvekillerinize, Belediye Başkanlarınıza, Teşkilatlarınıza hatta şahsınıza yönelik defalarca iddialar ortaya attılar. Bu iddialara cevap verecek tek bir yazı kaleme alıp kamuoyu ile paylaşamadınız.

Kısaca özetleyecek olursak. Gelişen ve Büyüyen Türkiye'nin Gerçek Mimarı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu ve Genel Başkanı olduğu AK Parti'nin Erzurum'daki İl Başkanı sıfatınızla şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için yapmış olduğunuz hiç bir isabetli işinizi kamuoyuyla paylaşamıyorsunuz.

Kendiniz Çalıp Kendiniz Oynuyorsunuz.

Tabir-i caizse "Kendinizi Kandırıyorsunuz"

Neyseki bu yazıyı kaleme aldım.

En azından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm AK Parti teşkilatlarına "Normalleşme sürecinde sahaya inin, vatandaşın isteklerini dinleyin." talimatı ışığında bu yazıyı okuyanlar sizinde sahaya indiğinizi okumuş oldular.

Haa! Söylemeden geçemeyeceğim.

Değiş Artık Değiş....

Önümüzde İl Başkanlığı seçimleri var. Eğer Genel Merkez sizinle devam kararı alırsa ki, aldığı haberleri ulaşıyor elimize.

Önümüzdeki dönemi kendiniz çalıp kendiniz oynamaya son verin.

Değiştirin artık şu kafanızdakileri ya da gözünüzü kapatıp sizinle kör ebe oynayanları...

Bir kez Daha Yineliyorum "CANIM ÇIKSIN SANA MEHMET EMİN ÖZ"...

Yaptığını bile kamuoyuna, halka ve seçmenine anlatamayan tüm imkanlar içerisinde imkansızı başaran bir İktidar Partisi İl Başkanı olarak adın tarihe yazılacak....

 

  

 

 

 


Anahtar Kelimeler: CANIM ÇIKSIN MEHMET .....

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false