Bu maç kolay olmayacak

Bu maç kolay olmayacak

Bu maç kolay olmayacak

Orhangazispor galibiyeti ile çıkışını sürdüren,  takım ruhu kazanarak oyun disiplinine kavuşan Erzurumspor bu hafta gurubunda son sırada yer alan İstanbul Güngörenspor ile kağıt üstünde kolay, ancak futbol gerçeği ışığında ise zorlu olacak bir karşılaşmaya çıkacak. Mavibeyazlı ekibin mutlak üç puan alması gereken karşılaşmada gurbetteki dadaşlar tribün desteği verecek.

GOL ATMA SORUNU

Gole çok zor ulaşan, yenik duruma düştüğünde maçları çevirmekte zorlanan Erzurumspor gurubunda ikinci yarının en hayati maçını bu hafta oynayacak. Rakip takımı zayıf görerek, maça konsantre olamama durumunda Erzurumspor'u puan da kaybedeceği maç, ekibi hem zirveden edecek, hem de yeniden play off mücadelesi içine atacak.

EN ZAYIF EKİPLERE HEP PUAN VERDİK

Erzurumspor'un bu sezon kaybettiği maçlara bakıldığında, ekibin gurupta en zayıf takımlar karşısında motivasyon eksikliği sebebiyle sürekli kayıplar yaşadığı görülüyor. Ekipten üç puan alan takımların çoğu küme düşmeme mücadelesi veriyor. Zirvedeki takımlarla oynadığı maçlara daha iyi motive olan mavibeyazlı ekip, zayıf takımlar karşısında ise puan kayıpları yaşayarak lig sürecini zora sokuyor.

9 KASIM 2014'TEKİ MAÇ

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor kendi evinde 9 kasım 2014'te  ağırladığı Güngörenspor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi olmuştu. Mavi beyazlı ekip karşılaşmayı Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Doğa İşeri, Sefer Sever, Yılmazcan  (Yasin Yener), Mikail üzümcü, Fatih Gültekin, Emrah İşler (Cebrail Serçek), İbrahim Demirer, Aykut Çakay (Murat )'lı kadrosuyla tamamlamıştı. Erzurumspor'un tek golünü 29'da Fatih Gültekin kaydetmiş, karşılaşmanın 59'uncu dakikasında Güngörenspor'dan Serdar kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı.

İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR'UN PERFORMANSI

İstanbul Güngörenspor 3'üncü gurupta 19 puanla son sırada bulunuyor. 27 maçının 4'ünü kazanabilen İstanbul ekibi 7 maçını beraberlikle tamamladı 16 maçını ise kaybetti. Ekip 21 gol atarken 44 golü kalesinden çıkardı.  İstanbul Güngörenspor evinde oynadığı 13 maçta ise 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 5'de yenilgi alırken, attığı 12 gole karşılık 17 gol yedi ve sahasındaki maçlardan 14 puan topladı. Güngörenspor dış sahada ise 14 maçın sadece birinde galip geldi, 2 maçı bir puanla geçti, 11 maçını ise kaybetti ve 5 puan toplayabildi.

İÇ SAHA KARNESİ

İstanbul Güngörenspor bu sezonunun ikinci yarısında evinde 5 maç yaptı. Bu maçların sadece birinde berabere kalabilen ekip 4 maçını kaybetti. Bergama Belediyespor ve Orhangazispor'a 1-0,Etimesgut Belediyespor'a 3-1, Bayburt Gurup özel idare'ye 3-0 yenilen İstanbul Güngörenspor Erzin Belediyespor ile de 2-2 berabere kaldı.

DIŞ SAHA PERFORMANSI

İstanbul Güngörenspor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında oynadığı 5 maçın tamamını kaybetti. Van Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyispor ve Kahraman Maraş Büyükşehir Belediyespor maçlarını 2-0'lık sonuçla tamamlayan İstanbul ekibi, Sakaryaspor'a 3-1, Ankara Demirspor'a ise 4-1 gibi farklı sonuçlarla mağlup oldu.

 


Anahtar Kelimeler: Bu maç kolay olmayacak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false