Bulutlar: Kadınlar 365 gün değerli

Ak Parti Palandöken İlçe Kadın Kolları, ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ münasebetiyle; Parti İlçe Başkanlığı toplantı salonun ´da 8 Mart´ı kutladı.

Bulutlar: Kadınlar 365 gün değerli

 

 

ERZURUMHABER25: Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların, katkılarıyla organize edilen Ak Parti Palandöken İlçe Kadın Kolları, ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ münasebetiyle; Parti İlçe Başkanlığı toplantı salonun ´da 8 Mart´ı kutladı.
Düzenlenen programa, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokçe, Ak Parti Bayan Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Mahalle Temsilcileri ile Ak Partili kadınlar katıldı.
 
ÖMEROĞLU, KADININ AİLE İÇERİSİNDEKİ ÖNEMİ BÜYÜK
Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ise,? Bu güzel organizasyonu hazırlayan maddi ve manevi katkı sağlayan Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar´a ve Kadın Kolları adına Başkanımız Saniye Tokçe´ye teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Kadının aile içerisinde ki yeri asla tartışılamaz. Ailenin temel, çatısı olan kadınlarımız artık iş ve toplum hayatında kadının yeri daha da güçlenmektedir. Ak Parti iktidarın da bu güç daha da artarak devam etmektedir. Partimiz de şu anda iki kadın bakanımız var. Buda partimizin kadına verdiği değeri ve önemi göstermektedir. Seçim çalışmalarımız da öz verili bir şekil de üzerinize düşeni fazlasıyla yaptınız hepinize teşekkür ediyor 8 Mart dünya Kadınlar gününüzü bir kere daha kutluyorum? dedi.
 
8 MART´IN HEDİYELERİ BELEDİYE BAŞKAN BULUTLAR´DAN
Salondaki katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,? Kadınlar günü olarak kutlanan bu güne sembolik demek istiyorum. Çünkü Kadının varlığını bir güne sığdırmak imkânsız. Kadınlar hayatımızın her anında her dakikasın da her saniyesin de her saatin de yani yılın 365 günde önemsenmesi gerekiyor. Kadın denince aklımıza annemiz, eşimiz, yarının anneleri olan evlatlarımız geliyor. Kadınların ev hayatına kattığı katkıların yanı sıra günümüzde ekonomiye ve sosyal hayatın akışına çok önemli katkı ve değer olduğu şüphesizdir. Bir gün Rasulüllah (S.A.V.) Efendimizin yanına bir sahabe gelir derki ya Rasulüllah, Kime hürmet edeyim. Rasulüllah (S.A.V) Efendimiz ise ?Annenize hürmet ediniz? der. Sahabe sorusunu üç defa tekrarlar ve soruya aynı cevabı verir ?Annenize hürmet edin? diye buyurmuştur. Buda şunu gösterir Anne yani kadına verilen değeri önemli. Bu nedenle Kadına verilen değer bir güne sığmaz. Bizim için her gün değerlidir. Göreve geldiğimiz günden bugüne tüm gayretimiz çabamız daha güzel bir Palandöken için ekibimizle beraber sizlerden aldığımız güç ve inançla çalışıyoruz. Sizlerin teveccühü ve yakınlığı bizleri bu noktalara getirdi. Her zaman ilçemiz için azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz. Kapılarımız sizlere ve tüm ilçe sakinlerine ardına kadar açıktır? şeklinde sözlerini tamamladı.
 
AK PARTİ KADINA KARŞI HEP HASSASİYETLE YAKLAŞTI
Ak Parti Palandöken İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokçe,? Çoğu zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır kadın. Karşılıksız Sevginin adıdır kadın. Peygamber Efendimiz ?Cennet Anaların Ayaklarının Altındadır? Cennetle müjdelediğidir kadındır. Destanlara konu olan Kurtuluş Savaşının kahramanlarındandır kadın. Kadının önemini bilen AK Parti İktidarımız boyunca kadın hakları ile ilgili yaptığı çalışmalardan bu hassasiyetinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu´na ve milletvekillerimize bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan maddi ve manevi desteklerini bizler de esirgemeyen ve bu organizasyon da verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar´a, ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum? dedi.


Anahtar Kelimeler: Bulutlar Kadınlar değerli

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli