BU HABERE BİR CEVAP VERECEK MİSİN MEHMET EMİN ÖZ?

Ulusal Medya bu haber ve iddialarla çalkalanıyor. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün oğlu Ceyhun Öz'ü 2017 yılında özel kadro açtırarak Üniversite de Öğretim Görevlisi yaptırdığı konuşuluyor.

BU HABERE BİR CEVAP VERECEK MİSİN MEHMET EMİN ÖZ?

 

Bugün Ulusal haber sitelerinde yayınlanan bir haber adeta kan donduran cinstendi...

Binlerce hatta yüzbinlerce Üniversite gencinin iş bulamadıkları için isyan ettiği şu günlerde Ulusal haber siteleri sahilhaberajansi ve ucnoktagazetesi'nde yer alan haber Erzurum'da iş bulamayan binlerce Üniversite mezunu gencimizi adeta çileden çıkardı.

"Z KUŞAĞI DEĞİL KIYAK KUŞAĞI" Başlığıyla verilen haber de AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün oğlu Ceyhun Öz’ü Erzurum üniversitesi’nde 2017 yılında özel kadro açtırıp öğretim görevlisi yaptırdığı iddia edildi.

Yine haberin devamında; Diğer kişilerin alımları görmesini engelleyip kanun gereği başvuru kişi sayısı, on kişi olmasına rağmen diğer adaylarıda kendileri ayarladılar denildi. 

Sınav tarihinde bu kendi ayarladıkları kişilerin 8 tanesinin sınava girmediklerinin tespit edildiğini iddia eden haber sitesi Yedek adayın, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün oğlu Ceyhun Öz'den daha yüksek puan almasına rağmen sınavı kazanamadığı öne sürüldü.

Haber de Asıl Bomba olarak gösterilen kısım da ise; 2009 yılında FETÖ üyesi ÖSYM Başkanı Ali Demir’in 2009 yılında FETÖ üyelerine ÖSYM sorularını verdiklerini itiraf ettiği tarihle AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün oğlu Ceyhun Öz'ün sınava girdiği tarih aynı tarih olduğunun anlaşıldığı iddia edildi.

Ayrıca haber de AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün oğlu Ceyhun Öz'ün kapatılan FETÖ Okulu Aziziye Koleji Mezunu olduğu da iddia edildi...

Ak Parti gibi erdemliler hareketinin oluşturduğu bir partinin İl Başkanlığı görevini yürüten Sayın Mehmet Emin Öz'ün, Türkiye'nin 81 Vilayetinde Gelişen ve Büyüyen Türkiye'nin Gerçek Mimarı Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 temsilcisinden birisi olduğunu hatırlatarak, gerçek olmasını istemediğimiz ve inanmakta güçlük çektiğimiz bu iddiaların Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kurucusu olduğu AK Parti'ye karşı karalama politikası güdülerek kaleme alındığına inanmak istiyoruz.

Bu sebepten AK Parti Erzurum İl Başkanı Sayın Mehmet Emin Öz'ün öncelikle kendisi ve İl Başkanlık görevini yürüttüğü AK Parti'ye karşı sorumluluğunu göz ardı etmeden bu iddiaların ivedilikle cevaplamasını bekliyoruz.

İşte sahilhaberajansi ve ucnoktagazetesi'nde 9 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan o haberlerin metni:

AK Parti Erzurum il başkanı Mehmet Emin Öz oğlu Ceyhun Öz’ü Erzurum üniversitesi’nde 2017 yılında özel kadro açtırıp öğretim görevlisi yaptırdı. Diğer kişilerin alımları görmesini engelleyip kanun gereği başvuru kişi sayısı, on kişi olmasına rağmen diğer adaylarıda kendileri ayarladılar…

Sınav tarihinde bu kendi ayarladıkları kişilerin 8 tanesinim sınava girmedikleri tespit edildi.

Yedek adayın, başkanın oğlundan daha yüksek puan almasına rağmen sınavı kazanamamış.

Asıl bomba 2009 yılında fetö üyesi ÖSYM başkanı Ali demir’in 2009 yılında fetö üyelerine ÖSYM sorularını verdiklerini itiraf ettiği tarihle başkanın oğlunun sınava girdiği tarih aynı tarih olduğu anlaşıldı….

2009 yılı ÖSYM de eşit ağırlık Türkiye 71. si olan Ceyhun Öz’ün diploma notunun 65 olması kafalarda soru işareti.

Ceyhun Öz kapatılan fetö okulu Aziziye koleji mezunu.

KAYNAKLAR:

https://sahilhaberajansi.com/2021/12/09/ak-parti-5/

https://ucnoktagazetesi.com/2021/12/09/ak-parti/


Anahtar Kelimeler: HABERE CEVAP VERECEK MİSİN MEHMET ?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false