BU ATAMA REKTÖR ÖMER ÇOMAKLI'YA DUA ETTİRİYOR!

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA HASTANELERİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. FUAT GÜNDOĞDU VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

BU ATAMA REKTÖR ÖMER ÇOMAKLI

 

Erzurum'un en önemli sorunlarından birisinin bürokrasi ve hak edilmeyen atamalar olduğunu sık sık dile getiriyoruz. Hiç birisiyle özel bir husumetimiz olmadığı gibi dostluğumuz da yok. Zaman zaman tesadüfen bir yerde denk geldiğimizde selamlaşmak ve hal hatır sormaktan öteye bir samimiyetimiz yok.

Atandığı görev ve makamın gerektirdiği rutin işlerle yetinmeyip kendine hedefler koyan bürokratlar şehrin geleceğini inşa eder, katkı sunar ve tarih yazarlar.

Erzurum'da da bu misyonun hakkını veren bürokratlarımız elbette var. İşte bunlardan biri de Rektör Ömer Çomaklı tarafından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine getirilen Prof. Dr. Fuat Gündoğdu hocamız.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kardiyoloji bölümündeki görevi süresince her kesimden insanımızın takdirini kazanan ve yaptığı her bir işi önce kendi hemşerilerine hizmet sonra da Hakkın rızasını kazanmak olarak gören Prof. Dr. Fuat Gündoğdu'nun Atatürk Üniversitesine 2016 yılında Rektör atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından önce Rektör yardımcılığına sonra da Araştırma Hastanesine başhekim olarak ataması herkes tarafından takdirle karşılandı.

Atatürk Üniversitesi Kardiyoloji bölümünde uzun yıllar görev yapan Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, aynı hastaneye Başhekim olarak atanmasının ardından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi, çok daha önemli bir konuma yükseldi ve memnuniyet oranları en üst noktalara ulaştı.

Hastanede sunulan hizmetler vatandaşlar tarafından da takdir görüyor.  Hastane tarafından düzenli olarak yapılan anket çalışmaları memnuniyet derecesinin oldukça yüksek düzeyde olduğunu gösteriyor. 

Hastane bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında aylık olarak hastanede tedavi görmüş olan hastalara telefon ile ulaşılarak aldıkları hizmetler konusunda görüşleri alınıyor. Aylık rutin olarak yapılan “Hasta Deneyimi Anketi” düzenli olarak uygulanıp hastane yönetimi tarafından değerlendiriliyor. Hastanede yapılan son anket çalışmalarında ise, memnuniyet düzeyinin yüksek seviyelerde olduğu gözlemlenmiş.

İşinizi, birileri sizi takdir etsin ve makamda kalasınız diye yaparsanız hizmetiniz  de o makamdaki göreviniz de uzun sürmez. İşinize odaklanmak ve en iyisini hedeflemek sizi başarıya ve halkın memnuniyetine götürür.

Başhekim Prof. Dr.Fuat Gündoğdu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın son yıllarda atadığı en ve hatta tek isabetli atama oldu diyebiliriz. Bu atamaya birilerinin homurdanmaları ve karnından konuşmaları oldu ama, Allah var Rektör Ömer Çomaklı bölgede 13 Vilayete hizmet veren Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanelerini tercih eden hastalarımızın önce sağlığı düşüncesiyle bunları duymadı bile.

Bu isabetli atama hem halkımıza hem de bunda emeği ve katkısı olan Rektör Ömer Çomaklı'ya olumlu yansıdı. 

Dememiz o ki bürokrat atarken kıstasınız havaalanında sizi karşılayan, kendi görevi olmadığı halde her programınızda yanınızda görüntü veren ve sizleri size öven bürokrat değil, işini en iyi yapan, yaptıkları  hizmetlerle de size beddua değil, Prof. Dr.Fuat Gündoğdu Hoca gibi dua ettiren ehliyetli ve liyakatli isimler olsun.


Anahtar Kelimeler: ATAMA REKTÖR ÇOMAKLI' ETTİRİYOR!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli