Bu notu okurken ağzınız açık kalacak

FETÖ imamları elemanlarına moral vermek için şimdi de suikast iddiasını dillendirmeye başladı

Bu notu okurken ağzınız açık kalacak

 

 

Bolu Cezaevinde tutuklu bulunan ve Bolu adliyesinde görev yaptığı iddia edilen bir hakimin üst araması sırasında ele geçirilen bir belgede, 22 Kasım günü önemli bir suikast yapılacağı ve hükümeti kendilerinin kuracağı gibi ifadelerin yer aldığı görüldü. FETÖcü hakimin notu ?Komutan F.E ve Adli İmam? olarak imzalaması dikkat çekti.

avazturk.com internet sitesinin özel haberine göre, Kasım ayında yeni bir darbe girişimi olacağını ve tahliyelerin gerçekleşeceği dedikodusunu yayan FETÖ imamları, bu kez bambaşka bir iddiayla gündemde. 15 Temmuz Kanlı Darbe girişimi ve FETÖ soruşturması kapsamında Bolu Cezaevinde tutuklu bulunan Hakim F.E´nin üst aramasında ele geçirilen notta, ABD istihbarat örgütü CIA ve Mehdi´nin (Fethullah Gülen) desteğiyle Türkiye´de çok önemli bir isme 22 Kasım´da suikast düzenleneceğini ve yeni bir darbenin de bu kez başarılı olacağını yazdı.

?MEHDİ HAZERETLERİ??

?Selamun aleykum sayın dava arkadaşlarım? başlığıyla FETÖ elemanlarına seslenen Hakim F. E üst aramasında ele geçen notun şöyle devam ettiği görüldü: "Öncelikle Mehdi hazretleri ve Allah yar ve yardımcımız olsun.Hiç merak etmeyin 22 Kasım´da beklenen suikast gerçekleşecek ve yeni hükümet tarafımızdan kurulacak..?

KRİPTO VE CIA

Söz konusu notta Hakim F.E cezaevlerindeki elemanlarına sükunet tavsiye ederken, aynı zamanda hazır olmaları talimatı da verdi. 22 Kasım´da yapılacak suikasttan sonra yeni hükümetin kurulacağını ve bunun da CIA desteği ile yapılacağını anlatan Hakim F.E ?Gizlenen dava arkadaşlarımız elbette bunu CIA´nın desteğiyle başaracaklardır? diye yazdı.

FETHULLAH GÜLEN İLE RÜYADA GÖRÜŞTÜK

Hakim F.E, notunda Mehdi (Fethullah Gülen) ile rüyasında görüştüğünü de yazdı. ?Mehdi Hazretleri bizimle beraberdir? diye yazan F.E, mektubunu şöyle noktaladı: ?Mehdi Hazretleri bizimle. Onunla rüyalarımızda gerçekleşen fikir alışverişimizde dava uğrunda atılacak her bir adımı detaylıca görüşmüş bulunmaktayız.Tanrı bizimledir.?

Bu arada FETÖcü hakimin notu ?Komutan F.E ve Adli İmam? olarak imzalaması dikkat çekti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false