BİRİLERİ FERİDE EDA ÇALIKUŞU'NA DUR DESİN!

"Bizler Siyaset Yapmak İçin Değil. Üretmek İçin Buradayız" Diyen Girişimci Kadınlarımız Feride Eda Çalıkuşu'na Ateş Püskürdüler.

BİRİLERİ FERİDE EDA ÇALIKUŞU

 

17 Aralık 2021 Cuma günü TOBB Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu tarafından gerçekleştirilen “Genişletilmiş Yıl Sonu Toplantısı" İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feride Eda Çalıkuşu Başkanlığında Erzurum Ticaret Borsası Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin sorun ve önerilerinin konuşulacağı, 2022 Yılı hedeflerinin de ele alınacağı toplantı, elimize ulaşan bilgilere göre, TOBB Erzurum İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feride Eda Çalıkuşu ve davet ettiği İYİ Partililer tarafından toplantıya katılan Kadın Girişimcileri İYİ Parti'ye üye yapma çalışma programına dönüştü.

Toplantıya katılan Kadın girişimcilerimizden bazıları Gazetemize ulaşarak 17 Aralık  2021 Cuma günü TOBB Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu tarafından gerçekleştirilen “Genişletilmiş Yıl Sonu Toplantısı"nda yaşananları şöyle anlattı;

17 Aralık 2021 Cuma günü TOBB Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu tarafından gerçekleştirilen “Genişletilmiş Yıl Sonu Toplantısı" İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feride Eda Çalıkuşu başkanlığında geniş bir katılımla başladı.

Toplantıda bugüne kadar aramızda görmediğimiz çok sayıda katılımcı vardı.

Şehrimizde bugüne kadar girişimcilik noktasında hiç bir zaman görmediğimiz bu kadınlarımızın, Feride Eda Çalıkuşu'nun özel davetlileri olduğunu ve hepsinin İYİ Parti Erzurum İl ve Kadın Kolları Teşkilatlarında görevli olduklarını öğrendik.

Toplantı esnasında her birisinin toplantıyı dinlemek yerine sürekli gezindiği ve Girişimci kadınlarımızı İYİ Parti'ye üye olmaları için ikna etmeye çalıştıklarını gördük.

Hatta Aralarında sadece Kadınlar değil. Geçtiğimiz genel seçimlerde İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı olan Yılmaz Ceyran'da vardı.

Bizlerin amacı şehrin ekonomisine bir nebze olsun katkı da bulunmak, ürettiğimiz ürünlerimize bir pazar oluşturabilmek ve kadın dayanışmasını üretime dönüştürmektir diye konuşan Girişimci kadınlarımız, TOBB Erzurum İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feride Eda Çalıkuşu'nun şehrimizdeki Kadın girişimciler üzerinden siyaset yapması bizleri derinden üzmüştür dediler.

Toplantı esnasında gördükleri çirkin ve kirli görüntülerden dolayı salonu terkettiklerini söyleyen kadın girişimcilerimiz, Birilerinin bu Kadına Dur demesi gerektiğini savundular.

Bizler Siyaset yapmak için değil. Üretmek için buradayız dediler.

Feride Eda Çalıkuşu denilen Kadının Siyasi görüşü ne olursa olsun. Bizim üzerimizden siyasi emellerine ulaşma gayretlerine bizleri alet etmesi kabullenilemez.

Bu durumun TOBB yetkilileri başta olmak üzere, Şehrimizin yönetimi noktasında görev alan tüm yetkilileri tarafından ivedilikle gözden geçirmeleri ve gereken cevabın kendisine en ağır şekilde verilmesi gerektiğini savundular. 

İŞTE TOPLANTIYA KATILARAK İYİ PARTİ'YE ÜYELİK ÇALIŞMASI YAPAN İYİ PARTİLİLERİN TOPLANTI SONRASI VERDİKLERİ POZ'UN FOTOĞRAFI


Anahtar Kelimeler: BİRİLERİ FERİDE ÇALIKUŞU' DESİN!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı