BİR PALYAÇONUN HAYALİNE CEVABIMDIR

SEDAT PEKER´İN YAZISI

BİR PALYAÇONUN HAYALİNE CEVABIMDIR

 

 

Kıymetli dostlarım,

 

Ölüm kelimesi bu dünyada yaşayan tüm insanlar için aynı anlamı taşıyormuş gibi görünse de aslında bütün herkes için farklı farklı anlamlar taşımaktadır.

 

Zannımca YÜCE ALLAH´a karşı sonsuz inancı ve teslimiyeti olan bizim gibi insanlarda ölümün tınısı hiçbir zaman caydırıcı, korkutucu ve de alçaltıcı etki gösterememiştir.

 

Suriye´de faaliyet gösteren terör gruplarının sözde liderlerinden biri olan mihraç ural isminde bir şahıs var. Bu şahsı şuradan hatırlarsınız, şöhretini kaybetmiş sanatçılara mahsus bir hastalık olan kendisini ölmüş gibi göstererek gündem yaratmayı seven ve bu şekilde sıkça gündeme gelen bir kişidir. (Ancak bu şahsın devamlı unuttuğu kendisinin sanatçı değil terörist başı olma iddasında olan bir kişi olduğudur.)

Bu şahsın sosyal medya sayfaları bazı milli hacker grupları tarafından ele geçirilmiş. (Bu vesile ile de bu kişinin şahsımla ilgili yaptığı gizli yazışmalar da polislerimizin eline ulaşmış.) mihraç ural isimli sözde terörist başının maho pehlivan isimli kişi ile şahsıma yapmayı düşündükleri suikastin yazışmalarını okudum.

 

Bu şahsın Suriye coğrafyasında sözde terörist başlığı yaparak kadın ve çocuk öldürme konusunda uzmanlaştığını görebilirsiniz. Ancak şahsımı öldürmeye talip olması bu kişinin cahilliğindendir. (Çünkü ben bu şahsa en az üç beş gömlek büyük gelirim.)

 

Her zaman söylediğim gibi 16 yaşından bugüne kadar her gün şahsıma suikast yapılacağı hikayelerini dinledim. Ancak YÜCE ALLAH´a şükürler olsun ki yaşım oldu 46 ve halen daha bu hikayeleri dinliyorum.

 

Bu sözde terörist başı kamuflaj kıyafetleri giyerek kendisinin gerçek bir komutan olduğunu zannetmeye başlamış. Ancak maalesef ki kabiliyetlerini sünnet çocuklarından bir adım öteye taşımayı başaramamış.

 

Bu sünnet çocuğunun anlayamadığı şey ise bizim Hz.Asım´ın nesli olduğumuz gerçeğidir. Bizler de Hz. Asım´ın her zaman ettiği duayı tekrar ederiz. (YÜCE ALLAH´a her duamızda; Kafirlerin ve müşriklerin bizim bedenimize dokunamamaları dileklerimizi iletiriz.)

 

Ayrıca şahsımı öldürmek isteyen (YÜCE ALLAH korusun) o kadar ciddi örgütler varken (devletin resmi kayıtlarında hepsi mevcuttur) şöhretini kaybetmiş sanatçılardan hiçbir farkı olmayan bu sözde terörist başının böyle bir şeye talip olmasını da aramızdaki gömlek farkından dolayı üzüntü ile karşıladığımı özellikle belirtmek isterim.

 

Bu sözde terörist başı ve avanesine ayrıca da onlar gibi düşünen tüm ciğersizlere Rize mitingimde yaptığım konuşmamdaki ?´Aslanlar palyaçolardan korkmaz, onlara sadece gülerler´´ gerçeğini hatırlatmak isterim.

 

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli