BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ OLTU'DA NAZIM KOŞAR İÇİN DESTEK İSTEDİ!

"Sizlere Hizmet Etmek, Sizlerin Sesi Olmak, Sizlerin Yanında Olmak İçin Buradayız"

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ OLTU

 

Önceki gün şehrimize gelerek Büyük Birlik Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar'a destek ziyaretlerinde bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Oltu ziyaretinde vatandaşların Nazım Koşar'a olan teveccühünden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Mustafa Destici BBP Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar'a ilçe halkının göstermiş olduğu sevgi selinden duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi.

Bizim Oltu belediye başkanı adayımız Nazım Koşar kardeşimiz zaten iki aya yakın bir zamandır burada çalışıyor buranın evladı. Buranın yerlisi ve burada ister köylerinden olsun ister merkezde olsun bütün vatandaşlarımızın tanıdığı, saydığı ve sevdiği birisi. Nazım Koşar bütün Oltulu hemşerilerimin tanıdığı üzere dürüst, çalışkan, ahlaklı,  vatansever ve şehit Liderimiz Merhum Muhsin Yazıcıoğlu‘nun kardeşi. Her zaman vatan, millet ve Oltu için nerede olursa olsun her türlü çalışmanın içinde bulunmuş bir kardeşimiz. Ankara'daki bürokrasiyi çok iyi bilen Nazım Koşar Oltu için Büyük Bir Şanstır. Benim şu anda gezdiğim bütün esnaflar, kahveler hepsinde hem Nazım Koşar kardeşimizle ilgili olumlu düşünceler duymaktan büyük memnuniyet duydum hem de desteklerinin Nazım Koşar kardeşimizde ve Büyük Birlik Partisi’nde olduğunu duymaktan da büyük bir memnuniyet içerisinde olduğumu da ifade etmek istiyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar ise yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. Eğer Allah bana belediye başkanı olmayı nasip ederse şuna emin olun ki sizleri de asla mahcup etmeyeceğim. Oltu, hep aralarında olan, sürekli istişare eden, her kesimi dinleyen ve dinlediği kişilerin fikirlerine önem veren bir belediye başkanı görecek. Esnaflarımız ve mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılanıyoruz. Bu teveccühün İnşallah 31 Mart seçimlerinde sandıktan güçlü bir şekilde çıkacağımızın göstergesi.İlgisini, alakasını desteğini üzerimizden çekmeyen, her zaman yanımızda hissettiğimiz saygıdeğer Oltulu hemşerilerimin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz sayın Şehit Merhum Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'ndan siyaseti halkın içinde yapmayı öğrendik ve öyle davranıyoruz. Sahada da görüyoruz ki, vatandaşımızın bize olan güveni ve teveccühü tam. Bizler de hizmet için, halkımızın isteklerine karşılık verebilmek için artık gün sayıyoruz. 31 Mart'ta sandıktan zaferle çıkacağız. Zafer Büyük Birlik Partisi'nin Oltulu hemşerilerimizle oluşturduğu ittifaktan yana olacak" İlçemizin ruhu, sokaklarında dolaşan her bir vatandaşın, her bir esnafın gülümsemesinde saklıdır. Biz, bu ilçeye hizmete gönüllüyüz… Gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden, her zaman sizinleyiz. Sizlere hizmet etmek, sizlerin sesi olmak, sizlerin yanında olmak için buradayız. Bu memleketin her bir köşesinde birlikteyiz. BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ! BİRLİKTE DAHA İLERİYE GİDECEĞİZ! diye konuştu.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı