BAŞKOMUTANIMIZ BELEDİYE BAŞKANLARINI, MİLLETVEKİLLERİNİ VE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNİ UYARDI!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ?Her kim milleti bırakıp sadece kendine çalışmaya başlamışsa milletle birlikte bize de yanlış yapıyor demektir.

BAŞKOMUTANIMIZ BELEDİYE BAŞKANLARINI, MİLLETVEKİLLERİNİ VE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNİ UYARDI!

 

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti´nin 123. İl Başkanları Toplantısı´nda yaptığı konuşmada dava şuurunu kaybetmiş kişilerle yollarını ayırdıklarını belirterek, ?Her kim milleti bırakıp sadece kendine çalışmaya başlamışsa milletle birlikte bize de yanlış yapıyor demektir. Metal Yorgunluğundan kurtulduk? dedi.

?Metal yorgunluğundan kurtulduk?

Toplantıda konuşan Erdoğan, AK Parti´ye zarar verebilecek şeyin kendi içlerinde dava şuurunu kaybetmiş kişiler olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: ?Her kim milleti bırakıp sadece kendine çalışmaya başlamışsa milletle birlikte bize de yanlış yapıyor demektir.  Bir partiye küçük olsun benim olsun zihniyeti başlamışsa orada durum vahimdir. AK Parti´yi 2001 ağustos ayından beri bu zihniyetten uzak tutmak için elimizden geleni yaptık. Bu yanlışa kapılanlar oldu. Hatasını anlayıp yeniden davaya sarılanlara ve onlarla birlikte yolumuza devam ettik, ediyoruz. Buna rağmen hatada ısrar edenlerle de yolumuzu ayırmak mecburiyetinde kaldık. Benim dile getirdiğim bir ifade vardı. ?Metal yorgunluğu´ ifadesiydi. Kast ettiğim hususlardan birisi de buydu. Kısa sürede gerçekleştirdiğimiz değişimle partimizin metal yorgunluğu bu tehditten kurtulduk. Şimdi yeniden diriliş hamlesi başlamış oldu.

?Ayağımıza bağ olanlardan kurtulmak boynumuzun borcu?

Duygusal hareket edemeyiz, hissi hareket edemeyiz. Partimizin ilkeleri var ve biz bir siyasi partiyiz. Ve biz bir defa dostlarımızı artırmaya, düşmanlarımızı azaltmaya gayret etmeliyiz. Bu gayretin içerisinde geleceğe yürümek durumundayız. Bunun için genel merkezimizle, hükümetimizle, belediyelerimizle 2023 hedeflerimize odaklanmış durumdayız. Türkiye´yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapacağız dedik ve yola böyle çıktık. Dolayısıyla en güçlü devletlerden biri haline getirmeden bize durmak, dinlenmek yok. Bu mücadeleye katkı sağlayan herkesin başımızın üzerinde yeri vardır. Şu şöyledir, bu böyledir, buna hakkımız yok. Ayağımıza bağ olanlardan ise bir an önce kurtulmak da boynumuzun borcudur. Çünkü onlarla birlikte yürümek de zor.?

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli