BAŞKAN ABDULKADİR AYDIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ABDULKADİR AYDIN

 

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminin yedinci yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. 

Başkan Abdulkadir Aydın mesajında, hain darbe girişiminin Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne büyük bir saldırı olduğunu ve bu saldırının kahraman Türk milletinin iradesiyle püskürtüldüğünü belirtti. Başkan Aydın, “15 Temmuz; milletçe bölünmez bütünlüğümüze kast edilmiş kara bir leke olduğu gibi aynı zamanda, benliğimize olan saldırılara karşı milli iradenin, milli birlik ve beraberliğimizin yeniden inşa edildiği kutlu bir zaferin yıl dönümüdür. Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır. 

15 Temmuz’da Türk milleti; genç, yaşlı, kadın, erkek fark etmeden sokaklara dökülmüş, geçmişte olduğu gibi bir kez daha bu vatan için tek yürek olmuştur. Rengini şehitlerimizin kanından alan Ay Yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde; dik duruşuyla, ordumuzun sağduyulu vatanperver komutanları, askerimiz, polisimiz ve milletimizle bir bütün olarak hainlere karşı mertçe, tanklara karşı göğüslerini siper ederek, canları pahasına hain kalkışmayı engellemiş ve devlet-millet bütünleşmesiyle tarihe altın harflerle nakşedilecek bir zafere imza atmışlardır. 

Büyük Türk Milleti; nereden gelirse gelsin açıkça veya haince yapılan bütün saldırıları ve düşmanca kalkışmaları, 15 Temmuz’da olduğu gibi, daima ortadan kaldıracak inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahip olarak hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir.

Bu vesileyle o kara gece sebebiyle şehit olan tüm vatan evlatlarımıza, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilik mertebesi ile şereflenmiş tüm gazilerimize şükranlarımı sunarım” dedi.


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ABDULKADİR AYDIN' TEMMUZ MESAJI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı