Başkan Orhan´dan eğitime bir destek daha

Başkan Orhan öğrencilere kitap dağıttı?Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yaz tatiline sayılı günler kala, öğrencilerin boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmeleri için ilçedeki ilkokul öğrencilerine hikaye kitabı dağıttı.

Başkan Orhan´dan eğitime bir destek daha

 

 

Aziziye Belediyesi, ?Okullar Hayat Olsun? projesi kapsamında eğitime desteğini sürdürüyor. Daha önce okulların fizik imkanlarını iyileştirme ve ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışmalar yapan belediye, ilçedeki tüm ilkokul öğrencilerine kitap dağıtarak, örnek bir çalışma daha geçekleştirdi. Okulların tatil olmasına sayılı günler kala, öğrencilerin yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmeleri için ilçedeki ilkokul öğrencilerine 3 bin adet hikaye kitabı dağıtıldı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, eğitime destek programı kapsamında Vali Vefik Kitapçıgil İlkokulu´nda düzenlenen törene katıldı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Orhan, çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve bu alanda bir farkındalık oluşturmak amacıyla kitap dağıttı.

EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR

Belediye olarak eğitime yapılan yatırımları çok önemsediklerini ve bu bağlamda ilçe kaymakamlığı ile imzalanan ?Okullar Hayat Olsun? projesiyle eğitime ciddi yatırımlar yaptıklarının altını çizen Başkan Orhan, ?Gerek ilçe merkezinde ve gerekse mahalle statüsündeki köylerimizdeki birçok okulun önemli ihtiyaçlarını giderdik. Bazı okullarımıza sosyal donatı alanları yaptık, bazılarının toplantı salonlarını yeniledik. Bilgisayar sınıflarının teknik donanımından, kütüphane kurulmasına kadar destekler sağladık. Yine bazı okullarımızın tabelalarını ve sportif ihtiyaçlarını giderirken, zemin, kapı, pencere, sundurma gibi talepleri karşıladık. Okullarımızın daha estetik bir görünüme kavuşması için boya desteğinde bulunduk. Bunların yanında daha önce yardımcı ders kitapları ve diş bakım setleri dağıtmıştık. Şimdi yaz tatiline gireceğimiz şu günlerde çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak için hikaye kitapları hediye ettik.? dedi.

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğu anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Orhan, öğrencilerin faydasına olacak her türlü girişime imkanları ölçüsünde katkı sunduklarını kaydetti. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, eğitime yönelik yatırımlarının da artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Orhan, miniklere kitap hediye ederek okuldan ayrıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı