Başbuğ Alparslan Türkeş’e ve Ülkücülere Hakaret Eden Levent Gültekin’e En Ağır Cevap MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş'tan Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Ülkücü Hareket’i, Ülkücüleri ve Başbuğ Alparslan Türkeş’i istismardan vazgeçin!

Başbuğ Alparslan Türkeş’e ve Ülkücülere Hakaret Eden Levent Gültekin’e En Ağır Cevap MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş

 

Sözde Yazar ve yorumcu Levent Gültekin'in MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş hakkındaki sözleri ülkücü kesimin büyük tepkisini topladı.

Sosyal medyanın konuştuğu görüntülerde Gültekin, Alparslan Türkeş hakkında, ''Milliyetçilik gibi ırkçılık gibi hastalık boyutunda olan kavramları bu ülkenin milyonlarca evladının zihnine bolca dökmüştür.'' açıklamalarında bulundu.

Açıklamalarına Alparslan Türkeş'e daha da yüklenen Gültekin, ''Empoze edilen bu milliyetçilik,biz bu ülkeyi herkesten daha çok seviyoruz gibi bir anlayışı doğurmuş ve milyonlarca gencin hayatını fazlasıyla karartmıştır. Eminim ki bu gençler benim yaşadığım gibi büyük bir pişmanlık ve hayal kırıklığı yaşıyor'' dedi.

Bir anda sosyal medya gündemine oturup Twiter'a TT olan Gültekin'e En ağır cevap Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş'tan geldi.

 "HADDİNİ BİL HADSİZ! SEN ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ADINI AĞZINA ALACAK ADAM MISIN?"

Sosyal Medya'da Levent Gültekin'e tepkiler yağarken Gazetemiz İmtiyaz Sahi Ender Yüncü Milliyetçi Haraket Partisi Ertzurum İl Başkanı Naim Karataş'a ulaşarak görüşlerini aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş şu sözlere yer verdi; “İp üzerinde cambazlık yapmaya çalışan ve Ruhunda bir dizi rahatsızlık taşıyan bu adam Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'e, Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve Ülkücülere düşmanlık ederek ruhundaki rahatsızlıklarını dışarıya yansıtmaktadır dedi.

Naim Karataş, Bu kendisine gazeteci süsü veren adam konuk olduğu Televizyon programında Haddini aşan sözler ve hezeyan dolu açıklamalarda bulunmuştur.

Bu ruhunda bir dizi rahatsızlık barındıran zavallının dikkat çekmek ve gündeme gelmek için böylesi tehlikeli sularda yüzmeye çalıştığı anlaşılmaktadır.

Bu gafile hatırlatmak isteriz ki, Ülkücü Hareket, bir okyanustur; O ise okyanusta bir kum tanesi bile değildir.

Boğulacağı sularda çırpınmaya çalışıyor.

Başbuğ’un milyonlarca evladına bulaşmayın!

Yetti artık sen ve senin gibilerin yediği hurmalar. 

Ülkücü hafıza unutmaz!

Ülkücü Hareket’i, Başbuğ Alparslan Türkeş’i istismardan vazgeçin!

Sen ki, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in değerli ismini ağzına alacak en son adamsın.

Yakmaya çalıştığın fitne ateşi en başta seni yakar!

Haddini bil...

Ülkücülerin sabrını zorlama!

Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş'e, Partimize ve Ülkücülere yönelik hiçbir hakaret ve sataşmayı karşılıksız bırakmayacağımızı, şöhret olmak için haddini aşan ve hadsiz açıklamalar yapan zatla ilgili hukuki işlemleri de başlatacak, takipçisi olacağımızı da beyan ederiz dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false