Başbakan Davutoğlu: Hamaset değil iş üretiyoruz

Antalya´nın Kepez İlçesi´nde gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Davutoğlu, "Biz hamaset değil iş üretiyoruz. İşte eserlerle birlikte Antalya´dayız. Başkaları gibi siyaseti laftan hakaretten ibaret görmüyor vatandaşımızın yüreğine dok

Başbakan Davutoğlu: Hamaset değil iş üretiyoruz

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalya´nın Kepez ilçesinde düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Başbakan Davutoğlu´nun konuşmasından satır başları:

1 Kasım zaferine en fazla katkıyı yapan Antalya´ya çok teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbşakanımıza da bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Hiçbir şehrimize elimiz boş gitmiyoruz.

Sizin için elimiz hep dolu geldiğimize şahit misiniz. 1 Kasım´da bize destek verirseniz gecemizi gündüzümüze katıp size hizmet edeceğimize söz verdik. Siz de bugün bunun yerine geldiğine şahit misiniz?

İşte bu şehadet bizler için en önemli olan. Buradan bir kerede Antalya´nın huzurunda söz veriyorum. Temel attığınız hiçbir yatırım yarım kalmayacaktır.

"HAMASET DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ"

Biz hamaset değil iş üretiyoruz. İşte eserlerle birlikte Antalya´dayız. Başkaları gibi siyaseti laftan hakaretten ibaret görmüyor vatandaşımızın yüreğine dokunuyoruz.

"KARDEŞLİĞİMİZİ ANLAYAMAZLAR"

Her 10 yılda bir dünya görüşü parti değiştirenler bizim davamızı da kardeşliğimizi de anlayamazlar biz hep omuz omuzaydık bundan sonra da omuz omuza olacağız. Bugün nasıl omuz omuza isek Allah´ın izniyle son nefesimizde de hep birlikte olacağız.

Varsın başkaları, muhalefet partileri Ankara´ya mahkum olsun, varsın başkaları kurultay oyunlarıyla kimin kime çelme takacağıyla meşgul olsun, kongre, kurultay yapsınlar. Varsın bu muhalefet liderleri ne şekilde birbirleriyle mücadele edeceğinin hesabını yapsınlar.

Varsın bazıları bu hareketin, bu kutlu yürüyüşün zaafa uğrayacağı felaket günlerini beklesinler. Varsın başkaları parti içi kavgaları, ihtilafları siyaset zannetsinler.

Varsın medya üzerinden siyaseti dizayn etmek isteyen münafık tipleri AK Parti´nin, parti içi tartışmalarla tökezlemesini, yavaşlamasını beklesinler.

Bütün fitnecilerin, münafıkların heveslerini, arzularını, beklentilerini kursaklarında bırakacak aşk ve imanla milletin huzurundayız.

"41 YATIRIMI 41 KERE MAŞALLAH DİYEREK AÇIYORUZ"

Bugün Antalya´da 41 yatırımı 41 kere maşallah diyerek açıyoruz. AK Parti kadroları yürekleriyle çalışır. Bilek yorulur dizde bazen derman kalmaz ama yürek son nefese kadar istikrarlı bir şekilde çalışır.

İşte biz de yüreklerimizle sizler için çalışıyoruz. Türkiye´nin dünyaya açılan yüzü Antalya´dır. Antalya´nın yüzü gülüyorsa dünyanın yüzü gülüyor demektir. Siz bizler adına dünyaya ev sahipliği yapıyorsunuz. Allah da sizin evinizi güzel etsin. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı