BAŞARILI VALİ DAVUT GÜL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY GÖSTERİLEBİLİR!

Erzurumlu hemşerimiz Davut Gül'ün Mart 2024 seçimlerinde AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmesi yönünde kapsamlı çalışmalar yürütüldüğü bilgisine ulaştık.

BAŞARILI VALİ DAVUT GÜL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY GÖSTERİLEBİLİR!

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Mart 2024 belediye başkanlığı seçimlerinde göstereceği adaylarla ilgili mesaisini yoğunlaştırdı. 

81 ilde yapılan temayül yoklaması sonuçları Genel Merkez'e ulaştı. 

Erdoğan, bazı belediye başkanları ile vedalaşacaklarını açıklarken, AK Parti kulislerinde Ankara ve İstanbul için flaş iddialar dolaşmaya başladı.

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan çalışmalar kapsamında büyükşehirlerde özellikle de İstanbul ve Ankara’da belediye başkanlıklarına “herkes için sürpriz” bazı isimlerin aday gösterilebileceği konuşuluyor. 

BU HABERİ NOT EDİN BİR KENARA; ERZURUM HABER 25 GAZETESİ DEMİŞTİ DERSİNİZ!

İlk kez Haber 25 Gazetesi'nin Ankara kulislerinden ulaştığı bilgilere göre; Daha önce Sivas'ta ve ardından Gaziantep'te Başarılı bir grafik çizdikten sonra hem Sivaslıların hem de Gazianteplilerin sempatisini ve sevgisini kazandıktan sonra İstanbul Valiliğine atanan Erzurumlu hemşerimiz Davut Gül'ün Mart 2024 seçimlerinde AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmesi yönünde kapsamlı çalışmalar yürütüldüğü bilgisine ulaştık. Özellikle İstanbul Valiliği görevine geldiği günden beri her kesimle yakın temasta bulunan ve kısa sürede İstanbul halkının sevgisini kazanan Vali Davut Gül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Gösterilmesi Önümüzdeki günlerde daha da netlik kazanacağı bilgisi, başta Erzurumlular olmak üzere, İstanbul'da en fazla nüfus yoğunluğuna sahip Sivaslı ve Gaziantepli vatandaşlar olmak üzere her kesimden kabul görüleceğine inanılıyor.  

 

  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı