Bakan Soylu açıkladı: 3 bin kadın polis alınacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis merkezlerinde yeni bir uygulama ile Güven Masaları kurduklarını belirterek "Bu Güven Masaları´nda çalışmak üzere 3 bin kadın polis alıyoruz. Yani karakola kadın eli değmiş olacak." dedi.

Bakan Soylu açıkladı: 3 bin kadın polis alınacak

 

 

İstanbul Şişli´de bir otelde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, İstanbul´a 27 polis merkezinin kurulacağını söyledi. Bakan Soylu konuşmasının devamında Polis merkezlerinde yeni bir uygulama başlatarak Güven Masaları kurduklarını ve burada çalışmak üzere 3 bin kadın polis alınacağını duyurdu.

"GÜVEN MASALARI İÇİN 3 BİN KADIN POLİS ALIYORUZ"

Polis merkezlerinde yeni bir uygulama başlatarak Güven Masaları´nı kurduklarını anlatan Soylu, "Güven Masaları, vatandaşımızın geldiğinde ilk müracaat yapacağı masalardır. Buraya da yeni bir uygulama daha yapıyoruz. Bu Güven Masaları´nda çalışmak üzere 3 bin kadın polis alıyoruz. Yani karakola kadın eli değmiş olacak. O mahalleye kim geldi, kim gitti, muhatabı bu kardeşlerimiz olacak. Ben bunun da önemli bir sonuç oluşturacağını düşünüyorum." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

07.11.2025

  • İMSAK 05:18
  • GÜNEŞ 06:44
  • ÖĞLE 12:04
  • İKİNDİ 14:48
  • AKŞAM 17:14
  • YATSI 18:34
  • Cuma 15.5 ° / 4.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.4 ° / 5.2 ° false
  • Pazar 14.4 ° / 3.8 ° Güneşli