Bakan Soylu açıkladı: 3 bin kadın polis alınacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis merkezlerinde yeni bir uygulama ile Güven Masaları kurduklarını belirterek "Bu Güven Masaları´nda çalışmak üzere 3 bin kadın polis alıyoruz. Yani karakola kadın eli değmiş olacak." dedi.

Bakan Soylu açıkladı: 3 bin kadın polis alınacak

 

 

İstanbul Şişli´de bir otelde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, İstanbul´a 27 polis merkezinin kurulacağını söyledi. Bakan Soylu konuşmasının devamında Polis merkezlerinde yeni bir uygulama başlatarak Güven Masaları kurduklarını ve burada çalışmak üzere 3 bin kadın polis alınacağını duyurdu.

"GÜVEN MASALARI İÇİN 3 BİN KADIN POLİS ALIYORUZ"

Polis merkezlerinde yeni bir uygulama başlatarak Güven Masaları´nı kurduklarını anlatan Soylu, "Güven Masaları, vatandaşımızın geldiğinde ilk müracaat yapacağı masalardır. Buraya da yeni bir uygulama daha yapıyoruz. Bu Güven Masaları´nda çalışmak üzere 3 bin kadın polis alıyoruz. Yani karakola kadın eli değmiş olacak. O mahalleye kim geldi, kim gitti, muhatabı bu kardeşlerimiz olacak. Ben bunun da önemli bir sonuç oluşturacağını düşünüyorum." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

30.06.2025

  • İMSAK 02:48
  • GÜNEŞ 04:43
  • ÖĞLE 12:24
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:41
  • Pazartesi 20.8 ° / 7.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20.6 ° / 4.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.2 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı