Bahçeli'den Özgür Özel'e: ''Türkiye'de Dersim diye bir yer yoktur''

Bahçeli'den Özgür Özel'e: ''Türkiye'de Dersim diye bir yer yoktur''

Bahçeli

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Tunceli ziyaretinde yaptığı konuşmada ''Dersim'' ifadesini kullanmasına tepki gösteren MHP lideri Bahçeli, ''CHP'nin dikişi yama tutmayan genel başkanına bir hususu hatırlatmak isterim ki Türkiye'de Dersim diye bir yer yoktur. 

Olan tunç yüreklilerin yaşadığı Tunceli'dir.

İstanbul'u CHP'den ve DEM'ci bölücülerden kurtarmak fetih namusudur. 

Ankara'da demlenip Kandil'de dökülen CHP gidecek ve huzur gelecektir. '' dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine yerel yönetim kanalı ile baraj oluşturanlar kaybedenler kulübünde sıra sıra toplanacaktır. Yeminli Türkiye düşmanları hayal kırıklığına uğrayacaktır. Ekonomik tetikçiler, emperyalizm piyonları, iş ve dış bütün mihraklar 31 Mart'ta hiç unutamayacakları bir ders alacaklardır. Cumhur İttifakı 31 Mart seçimleriyle Türkiye'nin geleceğini hem inşa edecek hem aydınlatacaktır.

Çok şükür adaylarımız şimdiden milletimizin takdirini kazanmıştır. İnandık başarmak için yola çıktık. Cumhur bizim Türkiye hepimizindir. Yerel yönetimlere vurulan paslı zincirler kırılacak. İstanbul Büyükçekmece belediyesinde vuku bulan şaibeler, kaba güç gösterileri her vicdan sahbi tarafıdnan telin edilmiştir. Bu köhne zihniyet milletle arasına duvar çekmiştir. 

CHP'nin dikişi yama tutmayan genel başkanına bir hususu hatırlatmak isterim ki Türkiye'de Dersim diye bir yer yoktur. Olan tunç yüreklilerin yaşadığı Tunceli'dir. İstanbul'u CHP'den ve DEM'ci bölücülerden kurtarmak fetih namusudur. Ankara'da demlenip Kandil'de dökülen CHP gidecek ve huzur gelecektir.

Mandacıları ve vatan hainlerini uyarıyorum. Gittiğiniz yol yol değildir. Bu devleti canımız pahasına savunamazsak, sizin oyunlarınıza karşı sessiz kalırsak namus bize ar olsun. İhanetin cezasız kalması, kırmızı çizgilerin aşındırılması maksadıyla özgürlük ve demokrasi çağrıları yapanların hedefi kaos ortamına davetiye çıkarmaktır. Demlenmiş CHP Türk milletine meydan okumaktadır.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı