BABA OCAĞINDA MEHMET EMİN ÖZ'E SEVGİ SELİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Baba Ocağı Narman'da hemşerileri tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

BABA OCAĞINDA MEHMET EMİN ÖZ

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, geçtiğimiz gün Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda yapılan Cumhur İttifakı Erzurum Belediye Başkan Adayları tanıtım programından sonra İlçe ziyaretlerine başladı.

Mehmet Emin Öz bugün beraberinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve MKYK Üyesi Fevzi Polat ile birlikte günün ilk saatlerinde AK Parti Tortum İlçe Başkanlığını ve Tortum Belediyesini ziyaret ettikten sonra AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı'yla birlikte kendi ilçesi olan Narman'a geçti.

Narman girişinde hemşerileri tarafından yüzlerce araçtan oluşturulan Konvoyla karşılanan Narman AK Parti Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz ve beraberindekiler büyük bir coşku ve sevgi seliyle AK Parti Narman İlçe Başkanlığına geçtiler.

AK Parti Narman İlçe Başkanlığı önünde kurban keserek ve dualar eşliğinde karşılanan Mehmet Emin Öz ve Aydemir Adem Kınalı, daha sonra İlçe Binasının balkonundan dışarıda kendilerini karşılamaya gelen vatandaşlara hitap ettiler.

Vatandaşlara hitap ettikten sonra İlçe Binasında partililerle bir süre sohbet eden AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, aşağıda kendisini bekleyen hemşerileriyle birlikte Esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 

Esnaf ziyareti sırasında hemşerilerinin sıcak ilgisi ve samimiyetiyle karşılaşan Mehmet Emin Öz çoğu zaman hemşerilerinin yoğun sevgisi ve kendisine olan muhabbetinden dolayı yürümekte zorluk çekti. Karşılaştığı her hemşerisiyle uzun uzun hasbihal eden Öz, her hemşerisiyle ayrı ayrı özel ilgilendi. Mehmet Emin Öz'e baba ocağında adeta sevgi seli vardı.

Narman ziyareti sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz şu sözlere yer verdi;  ”Bugün, Narman'ın güzel yürekli insanlarıyla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duydum. Narmanlı hemşehrilerimin sıcak karşılaması, samimi sohbetleri ve gösterdikleri yoğun ilgi, bizlere enerji ve ilham verdi. AK Partimize olan bağlılığınız, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüme azmimizi güçlendiriyor.” dedi.

 

 


Anahtar Kelimeler: OCAĞINDA MEHMET ' SEVGİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı