Aziziye´de Durmak Yok?

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 7 gün 24 Saat Esasına Göre İşler Devam Ediyor

Aziziye´de Durmak Yok?

 

 

Aziziye Belediyesi tarafından yeni sezonla birlikte başlatılan asfalt çalışmaları son aşamaya geldi. Neredeyse asfalt yapılmayan sokağın olmadığı Selçuklu, Saltuklu ve Ilıca mahallelerinde ana arterlerde de asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Mahalle statüsündeki köylerde kilit taşı çalışmaları sürdürülürken merkez mahallelerde kaldırımlar yeniden dizayn ediliyor. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 7/24 esasına dayalı bir çalışma yürüttüklerine dikkat çekerek özverili çalışmalarından ötürü belediye personeline teşekkür etti. Kış mevsimi öncesinde hizmetlerin büyük çoğunluğunun sona erdirildiğini hatırlatan Başkan Orhan, ?Kış mevsiminin uzun bir süre hüküm sürdüğü bir şehirde yaşıyoruz. Bizlerde belediyecilik hizmetlerini bu şartları göz önünde bulundurarak yürütüyoruz. Hizmet sezonumuzu verimli bir şekilde değerlendirdik. Mahalle statüsündeki köylerimizde birkaç çalışma dışında bir şey kalmadı. Merkez mahallelerimiz an itibariyle adeta şantiyeye dönüşmüş durumda. Saltuklu, Selçuklu ve Ilıca mahallelerimizde yine vatandaşlarımızla istişareli bir şekilde çalışma yürütüyoruz? dedi.

AZİZİYE´DE HUMMALI ÇALIŞMA

Sezon başından beri sürdürülen asfalt karo bordür çalışmaları hızlandırılmış bir şekilde devam ettiriliyor. İlçe merkezi ve köyler adeta şantiyeye dönüşmüş durumda. Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye hizmetlerinin vatandaşın taleplerinin de değerlendirilerek en ücra yerlere kadar ulaştırıldığının altını çizdi. Başkan Orhan, ?Kış mevsimi yaklaşıyor. Bunlar içinde hazırlıklarımızı tamamladık diyebiliriz. Tüm kar araçlarımız hazır bir şekilde bekletiliyor. Bizim şu an ki gündemimiz kar düşmeden asfalt ve diğer hizmetlerin tamamlanmasıdır. Yeni imar yollarımızın altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Vatandaşımızı kar yağışı sonrasında çamura mahkûm etmemek amacındayız? diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Aziziye Durmak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı