Aziziye Belediyesi´nde milli heyecan

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü sporcularından milli taekwondocu Lokman Doğan, 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası´nda altın madalya kazandı.

Aziziye Belediyesi´nde milli heyecan

 

 

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü´nün milli sporcusu Lokman Doğan, 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası´nda altın madalya kazanarak, Erzurum´un ve Aziziye´nin gururu oldu. Balkan Taekwondo Birliği (BTU) ve Türkiye Taekwondo Federasyonu iş birliğiyle bu yıl 19.´su düzenlenen Balkan Taekwondo Şampiyonası Edirne´de yapıldı. Şampiyonada milli takım adına mücadele eden Termalspor Kulübü´nün başarılı sporcusu Lokman Doğan 51 kg´da altın madalya kazandı. Türkiye´nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan´dan 600´e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada, Türkiye 46 altın, 21 gümüş ve 60 bronz olmak üzere toplam 127 madalyayla birinci oldu.

BAŞKAN ORHAN´DAN KUTLAMA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, şampiyonada altın madalya kazanan Lokman Doğan ile birlikte tüm milli takım sporcularını başarılarından dolayı kutladı. Başkan Orhan, ?Uluslararası bir organizasyonda belediyemiz kulübü sporcularından genç bir kardeşimiz olan Lokman Doğan´ın milli takımımız adına verdiği mücadeleyi gururla izledik. Böylesine önemli bir organizasyonda göğsümüzü kabartan ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı ve antrenörleri ile başarıda pay sahibi olan herkesi tebrik ediyorum. Aziziye Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldık, bundan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz.? diye konuştu.

GÜLAKAR: SPORCUMUZLA GURUR DUYUYORUZ

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, kulübün bağrından çıkan ve katıldığı tüm organizasyonlarda göz dolduran Lokman Doğan´ı milli takımdaki başarısından dolayı kutladı. Termalspor´un, sporun her branşında kadrolaşması için çalışmalar yaptıklarına işaret eden Gülakar, ?Hentbolda süper ligde mücadele eden bir ekibimiz var. Diğer spor branşlarında da uluslararası platformlarda kulübümüzü ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek, şanlı bayrağımızı gönlerde dalgalandıran sporcularımız bulunuyor. İşte milli takım adına mücadele eden başarılı sporcumuz Lokman Doğan taekwondoda altın madalya kazandı. Bizim amacımız böyle kardeşlerimizi, başarılı sporcularımızı ülkemize hediye etmek. Lokman Doğan bu anlamda güzel bir örnektir. Ben kendisini ve emeği geçen antrenörlerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.? şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı