Aziziye Belediyesi Termalspor Avantajı Kaptı

Termalspor, Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında, Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor´u 31-23 mağlup ederek, ikinci maç öncesi büyük avantaj yakaladı. Termalspor, ikinci maça 8 gol avantajıyla çıkacak

Aziziye Belediyesi Termalspor Avantajı Kaptı

 

 

Mücadele ettiği ilk sezonda Hentbol Erkekler Süper Ligi´nde fırtına gibi esen Aziziye Belediyesi Termalspor, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında önemli bir avantaj yakaladı. Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor´u ağırlayan Termalspor, rakibini 31-23 mağlup ederek, ikinci maça 8 gol avantajıyla çıkma şansı yakaladı. 
Ilıca Aziziye Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Termalspor ilk dakikalardan itibaren üstünlüğü eline aldı. Soyunma odasına 17-14 üstün giden Termalspor, ikinci yarıda da etkili bir oyun ortaya koyarak rakibini 31-23 mağlup etti. Termalspor´da Stanislav 8, Dmitrii ve Mukola da 5´er golle skor yükünü üstlenirken, konuk ekibin en skorer ismi 6 golle Miljan oldu. Çeyrek final ilk müsabakasında rakibini 31-23 mağlup eden Termalspor, 22 Mart Çarşamba günü Bursa´da oynanacak maça 8 gol avantajıyla çıkacak.
OTMAN: İKİNCİ MAÇA DA CİDDİYETLE HAZIRLANACAĞIZ
Termalspor Başantrenörü Berkan Otman, Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk müsabakasında oldukça avantajlı bir skor elde ettiklerini ifade ederek, 8 gollük farkın önemli olduğunu, ancak ikinci maçta da disiplini elden bırakmayacaklarını ifade etti. Cumartesi günü ligde zorlu bir maç oynadıklarını hatırlatan genç teknik adam, ?Lig maçının ardından önem derecesi yüksek bir maça çıktık ve alnımızın akıyla sahadan 8 farklı bir skorla ayrıldık. Rövanş maçı öncesi önemli bir skor avantajı yakalasak da biz ikinci maçımıza da aynı ciddiyetle hazırlanarak kupada hedefimize ulaşacağız. Tüm oyuncularımı performanslarından dolayı kutluyor, bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.? dedi.
GÜLAKAR: İKİ KULVARDA DA YOLA DEVAM EDİYORUZ
Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, ligde olduğu gibi kupada da yola devam ettiklerine vurgu yaparak, hedeflerinin Avrupa olduğunu kaydetti. Termalspor´un bu ligin en güçlü ve en önemli takımlarından birisi olduğuna işaret eden Başkan Gülakar, ?Üç yıl önce kurulan ve ikinci ligden başladığı yolculuğu bugün süper ligde sürdüren bir ekibiz. Doğu Anadolu Bölgesi´nin süper liglerdeki tek temsilcisiyiz. Şehrimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için gururluyuz, mutluyuz. Süper Lig´e yükseldiğimiz bu ilk sezonda ligde Avrupa´yı hedeflediğimiz gibi, Türkiye Kupası´nda da yolumuza devam ediyoruz. Çeyrek finalde çok önemli bir skor avantajı yakaladık. İnşallah hedefimiz final. İlçemize ve şehrimize bir kupa kazandırırsak ne mutlu bize. Bu başarıda pay sahibi olan oyuncularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize ve fedakar taraftarımız ile bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan onursal başkanımız ve belediye başkanımız Muhammed Cevdet Orhan´a teşekkür ediyorum.? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false