AYHAN TÜRKEZ VE LEVENT AKPINAR´DA MAL VARLIKLARINI PAYLAŞTILAR

İŞTE AYHAN TÜRKEZ VE LEVENT AKPINAR´IN MAL VARLIKLARI:

AYHAN TÜRKEZ VE LEVENT AKPINAR´DA MAL VARLIKLARINI PAYLAŞTILAR

 

 

Erzurum´un en çok takip edilen ve izlenen yorum programı Haftaya Bakış´ta bu hafta, Erzurum´da son 10 yıl içerisinde Gazetecilik Mesleğini yapan kişilerin mal varlıklarını açıklama çağrımıza Erzurum´daki alnı ak, tüyü bitmemiş yetim hakkına el uzamadan çoluk çocuğunun helal rızkı için gece gündüz demeden çalışarak para kazanan yürekli gazetecileri kamuoyuna karşı duydukları saygı ve hassasiyetlerini yerine getirmek için bugüne kadar elde ettikleri mal, mülk, araba ve paralarının kaynaklarını kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyorlar.

15 Temmuz Gecesi yapılan Hain Darbe girişimi sonrası Ülkemizin birçok Kamu kurum ve kuruluşlarında görevden almalar ve tutuklamalar devam ederken, FETÖ Terör Örgütü´nün her alanda İmamları ve adamları varken Erzurum Basınında hiçbir kıpırdamanın olmaması dikkatleri Erzurum´daki Gazetecilerin üzerine çekti. Her alanda yapılanan FETÖ Terör Örgütü Nasıl Olur´da Basın Camiasında bir yapılanmaya gitmez diyen vatandaşların bu sessiz çığlığını Ülkemize, Vatanımıza, Bayrağımıza, Milletimize ve Cumhurbaşkanımıza olan bağlılığımızdan dolayı dile getirdik ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığını kamu yararına göreve davet ettik.

Önceki gün ERKHABER Genel Yayın Müdürü Orkun Çizmeli, Kanal 25 Televizyonu Haber Müdürü Naci Ergen, Duayen Gazeteci Öztürk Akkök, ERKHABER Genel Yayın Koordinatörü Sinan Özçaylak, Erzurumajans Genel Yayın Yönetmeni Orhan Bozkurt ve Gazeteci Yazar Selman Soğukpınar, Birikim Medya AŞ. Genel Yayın Koordinatörü Fuat Yılmaz Kamuoyuyla mal varlığını paylaşmıştı. Bugün de İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Athan Türkez ve Eksi25haber.com İnternet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Levent Akpınar Kamuoyuna karşı taşıdıkları sorumluluğun bilinciyle mal varlıklarını paylaştılar.

İŞTE AYHAN TÜRKEZ VE LEVENT AKPINAR´IN MAL VARLIKLARI:

İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez yaptığı açıklamada, 34 Ay önce 120 Ay Vadeli Banka Kredisiyle almış olduğum bir dairem var. Şükürler olsun 34. Taksitini bu ay ödedim. Düzenli olarak çalıştığım bir işim ve sabit bir maaşım var. Yaradan Rabbime Binlerce kez şükürler olsun ki; Kimseye Muhtaç Olmadan Şerefimizle, Onurumuzla evimize bir lokma helal ekmek götürüyoruz. Rabbimin bu vermiş olduğu mükâfattan daha güzel bir varlığım yok.

Eksi25haber Gazetesi genel Yayın Yönetmeni Levent Akpınar ise; Haftaya Bakış Programında Cem Atmaca ve Ender Yüncü´nün bu çağrısını önemsiyorum. Her gün şehrimizde ve ülkemizde yaşanan olayları kamuoyunu doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde duyurmaya çalışıyoruz. Elbette bizlerin kaleme aldığı haberlerimizi ve yazılarımızı okuyan okurlarımızın bizlerin mal varlıklarını bilmeleri ve öğrenmeleri kadar doğal bir şey olamaz kanaatindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kamuoyuna beyan ederim ki; Babamdan yadigar kalan bir evde halen ikamet etmekteyim. Ayrıca 2011 yılında Banka Kredisiyle aldığım ve halen Kredi taksitlerini ödemeye devam ettiğim Peugeot 5008 Marka bir aracım var. Herhangi bir banka da param yok. Sağlığım ve sıhhatim, ayrıca ailem ve arkadaşlarım en büyük varlıklarım dedi.   

Önümüzdeki günlerde birçok Gazeteci arkadaşımızın da bu çağrımıza cevap vereceklerine inanıyoruz. Ayrıca Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı´nın da bu çağrımızdan sonra Erzurum´da Son 10 yıl içerisinde Gazetecilik yapan herkesi mercek altına alması, para kaynakları ve pasaportlarının incelenmesi için harekete geçmesi bekleniyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli