Aydemir Adem Kınalı'dan Down Sendromu İçin Farkındalık Çağrısı

AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında farkındalık çağrısı yaptı.

Aydemir Adem Kınalı

 

Cumhur ittifakı AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Aydemir Adem Kınalı mesajında, “Hayatımızın her alanında bir gün değil, her gün down sendromlu kardeşlerimizle beraberiz. Onların farkındayız ve daima yanındayız” dedi.

Her zaman onların yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Aydemir Adem Kınalı, “Hayatımıza +1 değer katan down sendromlu kardeşlerimizin her zaman farkındayız ve daima yanındayız. 31 Mart seçimlerinden sonra göreve geldiğimizde Yaptığımız hizmetlerde, down sendromlu kardeşlerimizin hayat standartlarını yükseltmek için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf edeceğiz. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere yavrularımıza yönelik düzenleyeceğimiz etkinliklerle her zaman yanlarında olduğumuzu göstereceğiz. Onların yüreklerine dokunmak ve gözlerindeki yaşam sevgisinin ışıltılarını ortaya çıkarabilmek her şeye değerdir. Bundan dolayı Narman İlçemizi daha da yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için gece-gündüz demeden çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

31 Mart seçimlerinden sonra göreve gelir gelmez sosyal desteklerle yetişkin-çocuk, yaşlı-genç, kadın-erkek herkes için hizmet üretip, herkesin başkanı olmak adına gayret etme arzusu içerisinde olduğunu belirten AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınal, hayatın her alanında engelli vatandaşlar için pozitif ayrımcılık yaparak hassasiyetle çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Kınalı, 21 Mart Dowm Sendromu Farkındalık günü dolayısıyla yayınladığı mesaja şu sözlerle son verdi.  “Down Sendromlu Çocukların İnsani Değerleri Yüksektir, Yalan Nedir Bilmezler, Yürekleri Sevgi Doludur Ve Sevgileri Karşılıksızdır. Kalpler Temiz Sevgiler Temiz. Dünya Farklılıklarla Güzel. Down Sendromu Farkındalık Günü Kutlu Olsun.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı