AYDEMİR ADEM KINALI "TÜRKİYE YÜZYILI NARMAN’IN YÜZYILI OLACAK"

Aydemir Adem Kınalı, Her Narmanlı aynı zamanda bir Narman sevdalısıdır. Bugün bu yüce göreve talip olmamızın en büyük ilkesi de yüreğimizde yaşadığımız Narman sevdasıdır.

AYDEMİR ADEM KINALI

 

Geçmişinde onlarca Diploma, Sertifika ve başarı belgeleri bulunan Aydemir Adem Kınalı elde ettiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimle Narman’ı Hak ettiği Belediyecilik Hizmetlerine kavuşturmak için Aday Adayı olduğunu söyledi.

Öncelikle bize güvenen, bizi teşvik eden, kıymetli Narmanlı hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyorum diyerek sözlerine başlayan Aydemir Adem Kınalı, Bu heyecan ve şevkle memleketimize hizmet etmek, Narman halkına hizmetkar olmak arzusuyla bu yola çıktığını belirterek, çocukluğundan itibaren Narman insanı ile iç içe yaşadığını ve bu nedenle de Narman’ın sorunlarına hakim olduğunu kaydetti.

"TÜRKİYE YÜZYILI NARMAN’IN YÜZYILI OLACAK" 

Türkiye Yüzyılı’nın aynı zamanda Narman’ın yüzyılı olacağını belirten Aydemir Adem Kınalı, Mahalli idarecilik ve belediyecilik her şeyden önce bir gönül işidir. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle gönül belediyeciliğini sadece AK Partili belediyeler yapmaktadır. Bu nedenle AK Parti belediyeciliği kavramı ortaya çıkmıştır. AK Parti belediyeciliği çerçevesinde hedefim, talip olduğum bayrağı devralarak yeni bir heyecan, misyon ve vizyon ile daha yukarıya taşımak olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Türkiye Yüzyılı'nın aynı zamanda Narman’ın da yüzyılı olması için tevazu, samimiyet ve gayretle hep birlikte çalışarak Güzel İlçemizi geleceğe taşıyacağız.” diye konuştu.

Aydemir Adem Kınalı, Narmanlılara hizmetkar olmak için yola çıktığını dile getirerek, 20 yılı aşkın memuriyet hayatı boyunca bürokraside ve sivil toplum kuruluşları içerisinde çeşitli görevlerde bulundum.

Doğu Anadolu Bölgesinde Maliye Bakanlığında memuriyete yeni başlayan memurlara Temel ve Hazırlayıcı eğitiminin yanı sıra Van Merkez ve ilçe belediyelerindeki Muhasebe Müdürlerine Muhasebe Yetkilisi Sertifika eğitimi verdim.

2011-2012 ve 2013 yılları arasında AK Parti Siyaset Akademisi Lider Ülke: Türkiye 1" ve “Lider Ülke: Türkiye 2" Eğitimleri aldım. Yine Maliye bakanlığınca düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi, Diksiyon ve Topluluk önünde konuşma becerileri eğitimi, Çağdaş Yönetim Teknikleri Eğitimi ve İstanbul Maltepe Üniversitesince 2010 yılında düzenlenen “İnsan Hakları Seminerinde Eğitimler aldım.

Bunların yanı sıra, Atatürk Üniversitesi Erzincan Meslek Yüksek Okulu inşaat bölümünden 1987 yılında mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünü 1992 yılında bitirdim. Bahceşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi Akademisi’nden 2009 yılında mezun olduktan sonra, Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminden 2016 yılında Yüksek Lisansımı tamamladım.

NARMAN’A HİZMET BABADAN MİRAS”

1989 yılında gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerine Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Babası Merhum Zeki Kınalı’nın 2 dönem üst üste görev yaptığını hatırlatan Aydemir Adem Kınalı, Narman’a Hizmet bize Babadan Mirastır diyerek Narman adına çıktığı siyasi yolculuğunda babasından aldığı feyz ile 2014 seçimlerinde Narman Belediye Başkanlığı için AK Parti’den Aday Aday olduğunu akabinde vatandaşların yoğun talebi üzerine seçime Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak girdiğini ve 5 adayın yarıştığı seçimlerden büyük bir başarı ile ikinci sırada tamamladığını vurguladı. 

2014 yılında Ak Parti ile başlayan siyaset kariyerinin halihazırda 2024 yerel seçimlerinde yine Ak Parti ile devam etmektedir diye konuşan Kınalı, "Bu Yolculukta Aynı Zamanda Ağlayanın Gözyaşını Silmeye, Anaların Dualarını Almaya, Gariplerin, Mazlumların, Yardıma Muhtaçların Yanında Olmaya Aday Olduk" dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı