Aydemir Adem Kınalı, seçim teşekkürü yayınladı

Narman Belediye Başkanlığına Seçilen Aydemir Adem Kınalı, "Gerek Merkezde Gerekse 43 Mahallemizde Bulunan, Büyüğünden Küçüğüne ve Yaşlısından Gencine Herkese Minnettarız"

Aydemir Adem Kınalı, seçim teşekkürü yayınladı

 

Narman Belediye Başkanlığına Seçilen Aydemir Adem Kınalı, sosyal medya hesabından tüm hemşerilerine hitaben bir teşekkür mesajı yayınladı.

Aydemir Adem Kınalı yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi.

Muhterem büyüklerim ve sevgili kardeşlerim! Öncelikle bizlere bu zaferi yaşatan Allah’a hamdü senalar olsun. O’nun yardımı ve siz aziz halkımızın desteğiyle, Ak Parti Narman Belediye Başkan Adayı olarak girdiğimiz seçim sürecini, hep birlikte başarıyla tamamladık. Rabbimiz’e sonsuzca şükrediyorum. Ayrıca başta saygıdeğer milletvekillerimiz olmak üzere, hem Ak Parti’li hem de Milliyetçi Hareket Parti’li İl Başkanları’mız, İlçe Başkanları’mız, Kadın Kolları Başkanları’mız, Gençlik Kolları Başkanları’mız, Belediye Encümen Adayları’mız ve siz can yoldaşlarımıza, en içten duygularımla teşekkür ediyorum.

Siz ki hem o zorlu yarış sürecinde, hem de bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Elbette ki her birinizin ismini burada tek tek anmak gibi bir imkânımız yok. O yüzden gerek merkezde gerekse 43 mahallemizde bulunan, büyüğünden küçüğüne ve yaşlısından gencine herkese minnettar olduğumu haykırıyor, sizleri candan selamlıyorum. Allah sizden razı olsun.

Aziz halkımız! Bugün, güzide ilçemiz için yepyeni bir dönemin başladığı gündür. Bugün, yapacağımız hizmetlerle tarih yazacağımız bir döneme, adım attığımız gündür. Bugün bizim günümüzdür. Bugün, bize oy veren ya da vermeyen herkesin günüdür. Çünkü bugünden sonra bu memlekette asla dargınlık ve kırgınlık kalmayacak. Asla kin ve düşmanlık kalmayacak. Şu ki bizler, asla bize oy veren veya vermeyen ayrımı yapmayacağız. Zira sadece oy veren dostlarımızı değil, oy vermeyen kardeşlerimizi de bağrımıza basacağız. Hep beraber kalkınacak, hep birlikte gelişeceğiz. Dolayısıyla bugün hepimizin bayramı olacak. O halde şimdiden bayramımız kutlu olsun diyorum. Rabbimiz bugünden sonra yaşayacağımız nice güzel günleri bizlere nasip etsin.

Kıymetli hemşerilerim! Şunu ifade etmeliyim ki, Narman Belediye Başkanlığı Seçimi’ni kazanan, yıllarca onca sıkıntıya göğüs geren halkımız olmuştur. Çünkü bizler artık bölünüp parçalanmanın önüne geçecek, herkesin aynı hedefte birleşmesi için her çabayı ortaya koyacağız. Birkaç gün önce yapmış olduğum Seçim Mitingi Konuşması’nda da belirttiğim gibi, birbirinden önemli projemizle, hiçbir ayrım gözetmeden tüm halkımıza hizmet edeceğiz. Durmadan ve dinlenmeden hizmet edeceğiz. Bıkmadan ve usanmadan hizmet edeceğiz. Öyle ya, sizler gibi onurlu vatandaşlarımıza hizmet etmek, bizim için bir şereftir. Öyle ise artık endişe ve tasayı bırakın. Artık yüzünüzde hep tebessüm olsun. Çünkü bugün, umut günüdür. Bugün güzel bir geleceğe, birlikte yürüyeceğimiz gündür inşâllah.

Muhterem dostlarım! Merak etmeyin, her birinizin sorunlarını biliyoruz. Ne denli sıkıntılar içinde olduğunuzdan haberdarız. İnanın ki bunları çözmek için, elimizi taşın altına koyacak, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Gece gündüz durmadan çalışacağız. Yeter ki siz huzurlu ve mutlu olun, yeter ki siz refah içinde yaşayın, biz gerekirse kendimizi feda edeceğiz.

Bir kere belediyenin kapıları sizler için ardına kadar açık olacak. Siz dertlerinizi arz etme, biz onlara derman olma makamı olacağız. Kimse dışlanmayacak, kimse ötelenmeyecek. Sıkça vurguladığım gibi, sevgi ve merhametin hâkim olduğu bir dönem yaşanacak.

Gerek vermiş olduğunuz destekten, gerekse yanımızda olmanızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor, en kalbî duygularımla selam ve saygılarımı sunuyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı