Aydemir Adem Kınalı, "Biz Hep Böyle Yan Yana Olacak; Önce İnsan, Önce Gönül Diyeceğiz"

Cumhur İttifakı Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı, İftar Sonrası vatandaşlarla buluştu.

Aydemir Adem Kınalı,

 

Önceki dönem İçişleri Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı İdris Akdemir, Cumhur İttifakı Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı, AK Parti Narman İlçe Başkanı Ruhi Tanrıver, MHP Narman İlçe Başkanı Kenan Aydın, Meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ve vatandaşlar İlk iftarlarını Narman İlçesinde kurulan İftar Sofrası'nda açtılar.

İftar sonrası vatandaşlarla çay sohbetinde buluşan Cumhur ittifakı Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı; “Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Dualarınızı kabul etsin” dedi

 

 

Aydemir Adem Kınalı yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi.

“Çocukluğumuzdan bugüne acı tatlı tüm izlerini sokaklarında bıraktığımız ilçemizin, Başkan Adayı olarak karşınızda olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Bu heyecanı hiçbir zaman kaybetmeden Narman İlçemizin refahı, gelişimi için kullanarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek boynumuzun borcu. Biz hep böyle yan yana olacak; önce insan, önce gönül diyeceğiz. Narman'da her mahallede her sokakta, insanlarımızı dinleyecek bugün de yarın da onlar için hizmet üreteceğiz." diye konuştu.

Narman'da her mahallede ve sokakta halkın nabzını tutarak, yerel yönetimde gerçekleştirecekleri hizmetleri anlatmaya odaklandıklarını kaydeden Cumhur İttifakı Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı, “Mahalle ziyaretleri ve halkla diyalogumuzda oldukça önemli. Sağ olsun vatandaşlarımız da büyük teveccühle karşılıyorlar bizi. Biz de bu teveccühü karşılıksız bırakmayacağız. Allah’ın izni ve sizlerin de desteğinizle hizmetin ve ilginin en iyisini her zaman Narman’a getirmek konusunda bir kez daha söz veriyorum. Çünkü bizim insanımız en iyisini hak ediyor. Ramazan Ayının tüm güzelliklerini sizlerle birlikte yaşamayı arzu ediyor, duanızı ve desteğinizi bekliyorum." ifadelerini kullandı.

İlk iftar da kendisini ve Narmanlı hemşerilerini yalnız bırakmayan Önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Narmanlı hemşerimiz Sayın Selami Altınok ve yine şehrimizin önde gelen yatırımcı işadamlarından AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Akdemir beyefendi'ye, yanımızda olup bizlere mutlak destek verdikleri için teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle bir kez daha belirtmek isterim ki birlikte, bir ahenk içerisinde çalışacak ve Narman’ımıza hizmet edeceğiz dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı