ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL MEDYADA 12. SIRADA

Yükseköğrenim Kurumları Arasında Atatürk Üniversitesi Top 100 Listesinde Üniversiteler Arasında 12. Sırada yer aldı.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL MEDYADA 12. SIRADA

 

On binlerce markanın sosyal medya performanslarını her ay, verilere dayalı ve tarafsız bir şekilde mercek altına alan SocialBrands’ın, nisan ayı sıralaması açıklandı. Yükseköğrenim kurumları arasında Atatürk Üniversitesi Top 100 listesinde üniversiteler arasında 12. sırada yer aldı.

50 bin 507 farklı sosyal medya hesabından paylaşılan, 2 milyon 87 bin 895 içeriğin istatistiksel olarak ölçümlendiği sıralamada Anadolu Üniversitesi, yükseköğrenim kurumları arasında yine birinci sırada yer aldı. 1-31 Mart tarihleri arasındaki performanslara bakılarak hazırlanan nisan ayı sonuçlarına göre, “Top 100” listesinde üniversiteler arasında Anadolu Üniversitesi birinci sırayı alırken Atatürk Üniversitesi Hacettepe, ODTÜ, Boğaziçi gibi parmakla gösterilen üniversitelerin ardından 12. sırada yer aldı.

SocialBrands, markaların sosyal medya performansını tamamen tarafsız ve objektif şekilde ölçümleyen bir puanlama platformu. BoomSocial verilerini ve BoomSonar teknolojilerini kullanan SocialBrands, markalar için en popüler sosyal medya kanalları olan Facebook, Twitter ve Instagram’da yer alan 50 binden fazla marka hesabını inceliyor.

Marka Endeksi; 50 bin marka hesabı tarafından paylaşılan iletilerin ay boyunca aldığı toplamda 1 milyar 561milyon 171 bin 714’den fazla beğeni, yorum, paylaşım, Retweet gibi etkileşimlerin incelenmesi ile değerlendirilmiştir.

Tüm hesaplar ve sayfalar için hayran sayısı, hayran artışı, sayfa yapısı, sayfa bilgileri, ay boyunca paylaştığı tüm iletiler, ileti türleri, paylaşılan iletilere gelen beğeni, yorum, paylaşım ve Retweetler, ileti başı etkileşim oranı, hashtag ve mention kullanımı, bulunduğu sektördeki karşılaştırmalı durumu gibi onlarca farklı ve herkese açık performans verisi analiz edilmiştir. 

Bütün detaylara aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

https://www.boomsocial.com/Social-Brands/2020/Nisan/Twitter/egitim/universiteler#


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı