ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDEKİ KRİPTO FETÖCÜLER NE OLACAK?

Atatürk Üniversitesinde Geçmişte Fetöcü Olup Bugün Kırkıncı Cemaatinin Adamlarıymış Gibi Davranan Kripto Fetöcüler Ne Olacak?

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDEKİ KRİPTO FETÖCÜLER NE OLACAK?

 

 

Bütün ülkede insanları ?himmet? tiyatrosu ile soyup soğana çeviren FETÖ´nün, Erzurum´daki maddi gücünün ne olduğu kestirilemiyor. 

Üst düzey FETÖ mensuplarının yurt dışına firar ettikleri bilinirken, şehirdeki ?HİMMET? birikintileri ise sırra kadem bastı.

Şehir kamuoyu ise 15 Temmuz ihaneti akabinde tahminen FETÖ paralarının sonbahar gibi sırra kadem bastığını iddia ediyor.

Dershanelerden gelen paralar, himmetler, arsa değiş tokuşları, gazete aboneliklerden gelen paralar gibi Erzurum´da seri bir FETÖ maddi varlığının olduğu biliniyor.

Şehirde derdest edilen FETÖ mensuplarının yanlarında kamuoyunun duyduğu herhangi yüklü bir miktarda paranın ele geçirildiği bilinmezken, Erzurum Himmetlerinin yurt dışına çıkma ihtimalinin de olmadığı iddia ediliyor. 

15 Temmuz ihanetini gerçekleştirmekten emin olan bu ihanet hareketinin, bu vesileyle paraları yurt dışına çıkarmadıkları varsayılıyor.

Darbe girişimi akabinde sırra kadem basan pek çok FETÖ İmamının yanlarında bu paraları yurt dışına çıkarma imkanlarının da zayıf olduğu iddia ediliyor.

Erzurum´da yıllardır FETÖ yapılanması ile mücadele eden, bu yapı tarafından zulme uğrayan, baskı gören Haber 25 Gazetesi, Anadolu Haber Gazetesi ve Haftaya Bakış Programı yapımcıları Ender Yüncü ve Cem Atmaca ise bu yapıyı en iyi tanıyan, FETÖCÜLER tarafından her zaman ezilmek, susturulmak ve sindirilmek istenilen kişiler olarak değişik soru işaretlerini kamuoyu gündemine getiriyor.

Bütün resmi krumlar, STKlar, gayri resmi teşekküller, FETÖ Maklubesine kaşık sallayıp ağlarken, bu ihanet hareketine ?PARALEL YAPI diye savaş açan bizler kamuoyunu aydınlatma adına birkaç soruyu gündeme getiriyoruz;

--FETÖ´nün şehirdeki HİMMET varlığı ne kadardır?

--Atatürk Üniversitesinde konuşlanan FETÖCÜLER bugün itibariyle başka cemaatlere kamufle olarak paraları ne şekilde değerlendiriyorlar?

--15 TEMMUZ İhanetini başarırız düşüncesi ile FETÖ HİMMET PARALARI şehirde mi tutuldu?

--FETÖ maddi kaynağı yurt dışına mı çıkarıldı?

--FETÖ paraları eğer yurt dışına çıkarılması ise, nerede?

--FETÖ maddi kaynağının tahmini oranı nedir?

--FETÖ önde gelen hainleri kaçtıklarına göre, FETÖ paraları birilerine emanet bırakılmış mıdır?

--Sayın Cumhurbaşkanımızın onca mücadelesine rağmen, 17-25 de olmasına rağmen FETÖ Erzurum´da kimler tarafından korunmuştur?

--FETÖ terör örgütünün çatı kuruluşu olarak bilinen TUSKON´a bağlı ERGİAD üyeleri halen şehrimizin önde gelen zenginleri arasındadolaşırken bunlara her hangi bir yaptırım uygulanacak mı?

--Atatürk Üniversitesi bünyesindeki FETÖCÜLER, Kırkıncı cemaati adı altında neler yapıyorlar?

--ERGİAD´da yıllarca görev yapmış kişiler neden elini kolunu sallayarak halen şehrimizde dolaşıyorlar?

--Şehrimizi parselleyen ERGİAD üyeleri halen daha Devlet kurumlarının arazilerini kiralamış bir vaziyette servetlerine servet katarken, bu devlet kurumlarının arazilerinden elde ettikleri paraları nereye aktarıyorlar?

--Atatürk Üniversitesinde Geçmişte Fetöcü olup bugün Kırkıncı cemaatinin adamlarıymış gibi davranan kripto fetöcüler ne olacak?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false