ARİF HİKMET KILIÇ´TAN HİZMET SEFERBERLİĞİ

Erzurum´un en başarılı belediye başkanlarından birisi olan ve yaptığı çalışmalarla sık sık Türkiye gündemine oturan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçeye bağlı 17 mahalle köye taziye evi kazandırdı.

ARİF HİKMET KILIÇ´TAN HİZMET SEFERBERLİĞİ

 

 

Çat Belediyesi dolu dizgin Çat Belediyesi, ilçeye bağlı 17 mahalleye taziye evi kazandırdı. Köy mahallelerde onarıma ihtiyaç duyan 7 camiyi bakım ve onarımdan geçiren, ilaveten minarelerini de yapan Çat Belediyesi, Bozyazı Mahallesi´ne de misafirhane yaptırıyor. Erzurum´un en başarılı belediye başkanlarından birisi olan ve yaptığı çalışmalarla sık sık Türkiye gündemine oturan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçeye bağlı 17 mahalle köye taziye evi kazandırdı. 7 camiyi bakım ve onarımdan geçiren, ilaveten ihtiyaç duyulan mahalle camilerine de minare yaptıran Başkan Kılıç, yine bir ilke atarak Bozyazı Mahallesi´ne de misafirhane yaptırdı. İlçenin adeta gözbebeği haline gelen Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Belediye olarak hizmetlerimizi sadece ilçe merkezimizle sınırlı tutamayız. Hizmet rüzgarlarını köy mahallelerde estirmeliyiz ki, büyümeyi ve gelişmeyi eşit bir biçimde sağlayalım" dedi. Çat ilçesinin, Erzurum´un en eski yerleşim merkezlerinden birisi olmasına rağmen gelişmişlikte en son sıralarda yer aldığının altını çizen Başkan Kılıç, "Bu hakikat, bizim göreve geldiğimiz gün itibariyle değişmiştir. İlçemiz, gelişmişlik ve cazibe kazanma noktasında son 3 yıl içerisinde birçok ilçeyi geride bırakmıştır." dedi.

17 MAHALLEYE TAZİYE EVİ KAZANDIRILDI

Bir belediyenin görevinin sadece yol, asfalt ve kaldırım olmadığını vurgulayan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, insanların farklı ihtiyaçları ve beklentilerinin de olduğunu kaydederek, bu beklentilerden birisinin de, taziye evi olduğunu dile getirdi. Bu beklenti doğrultusunda Çat Belediyesi olarak kolları sıvadıklarını ve ilçeye bağlı 17 mahalle köye taziye evi kurduklarını anlatan Başkan Kılıç, "Taziye evlerimizi yaptık, tamamladık ve hizmete aldık. İnsanımız, artık kederli günlerinde dahi kendileri için kurduğumuz sıcak bir çatı altında bir araya gelebiliyorlar. Taziye evleri, mahallelerimizde duyulan büyük bir ihtiyaçtı ve biz bu ihtiyacı büyük ölçüde ortadan kaldırdık" diye konuştu. Yine ilçeye bağlı mahallalerde ikamet eden vatandaşların talepleri doğrultusunda camileri de bakım ve onarımdan geçirdiklerini vurgulayan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Bu doğrultuda camilerimizi bakım ve onarımdan geçirdik, ihtiyaçlarını giderdik. Yine ihtiyaç duyulan farklı mahallelerimizdeki 7 camiye minare yaptık. Ayrıca bir de Kur´an Kursu yaparak, hizmete açılmasını sağladık. İlaveten Bozyazı Mahallemize de, yine bir ilke imza atarak misafirhane yaptık. İşte belediyecilik budur, sosyal belediyecilik anlayışı böyledir. Yoksa yol yapmakla, asfalt atmakla ve kaldırım taşı dizmekle belediyecilik olmaz. Bunlar bir belediyenin zaten asli görevleridir. Önemli olan insanların farklı yöndeki beklentilerini de karşılayabilmektir" ifadelerini kullandı.

ÇAT İLÇESİNDE HİZMET SEFERBERLİĞİ...

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, belediye olarak hizmet üretimini eşit ve adil biçimde gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, "Belediye olarak hizmetlerimizi sadece ilçe merkezimizle sınır tutmuyoruz. İlçe merkezine verdiğimiz hizmetleri mahalle köylerimize de ulaştırmak suretiyle gelişmeyi çok daha geniş bir alana yaymaya çalışıyoruz. Dolayısıyla ilçemizin sadece merkezine değil, mahallelerine de cazibe kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi. Çat ilçe merkezine ve bağlı mahalle köylerine verilen hizmetlerden dolayı sadece Çat´ta ikamet eden vatandaşlardan değil, Erzurum dışında yaşayan Çatlılardan bile tebrik mesajları aldıklarını anlatan Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Bizim için önemli olan memnuniyettir. Eğer hizmetlerimizle vatandaşımı memnunm edebiliyor, ihtiyaçlarını giderebiyor ve beklentilerini karşılayabiliyorsak, ne mutlu bize. Bir belediye başkanı olarak bizim için en büyük karşılık, kadirşinas çatlı hemşehrilerimizin memnuniyetidir" şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı