AK PARTİ'NİN HINIS'TAKİ EN GÜÇLÜ ADAYI KADİR EREN

Eren Ailesi bu seçimlerde de ilçe halkına hizmet etmeyi kendilerine bir borç bilerek AK Parti'den Kadir Eren'i Aday Adayı gösterdi.

AK PARTİ

 

 

Erzurum'un Güney İlçelerinden olan Hınıs'ta vatandaşların Belediyecilik Hizmetlerinde güven duyduğu Eren Ailesi bu seçimlerde de ilçe halkına hizmet etmeyi kendilerine bir borç bilerek AK Parti'den Kadir Eren'i Aday Adayı gösterdi.

Hınıs halkının uzun yıllardır Belediyecilik hizmetleri noktasında en fazla hizmet aldığı Belediye Başkanlarının hepsinin Eren ailesinden birilerinin olmasının tesadüf olmadığını söyleyen Hınıslı vatandaşlar, Hınıs Erzurum'un Güney ilçeleri arasındaki en fazla nüfusa sahip ilçesidir. İlçemizi civar İlçelere nazaran nüfusunun daha fazla olması, yaşanılabilir ve daha modern bir İlçe olmasının sebepleri arasında hiç şüphesiz Eren ailesinin katkısı büyüktür.

1973 yılında Eren ailesinden ilk Belediye Başkanımız olarak seçilen İbrahim Eren'in İlçemizin ilk kuruluş yıllarındaki vermiş olduğu mücadele günümüze kadar bir destan olarak gelmiştir. Ardından Rahmetli Cafer Eren'in ilçemizin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük rolleri olmuştur. Gelişen ve Büyüyen Türkiye'nin gereksinimlerine ayak uyduran ve Hınıs'ı adeta Doğu'nun Paris'i olarak adından tüm Türkiye'ye duyuran Ali Eren'in ilçe de içme suyundan, ışıklandırmaya, asfalt çalışmalarından modern yaşam alanlarına kadar ilçemize kattıkları saymakla bitmez diye konuşan Hınıslı vatandaşlar, son olarak 2019 yerel seçimlerinde Hınıs Belediye Başkanlığını kazanan ve görev yaptığı süre boyunca insan odaklı Belediyecilik anlayışı sayesinde Ülkemiz genelinde yıllar önce istihdam ve iş sahalarının olmadığından dolayı göç etmek zorunda kalan hemşerilerimize Tarım ve Hayvancılık alanında yapmış olduğu girişimler sayesinde göçü geri döndürmeyi başardı. 15 Temmuz Milli Dayanışma ve Şehitleri Anma programında konuşma yaptığı esnada beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ve hayatını kaybeden Erdoğan Eren'in amansız vefatı tüm İlçe halkını yasa boğmuştur.

Kısacası Eren Ailesi'nin her bir ferdi Belediyecilik alanında ilçemize katma Değer sağlamıştır. Bugün itibariyle yaklaşan yerel seçimler öncesi Eren ailesinin ortak fikriyle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Aday Adayı olan Kadir Eren'in de Belediyecilik noktasında İlçemize çok şey katacağına inanıyoruz diye konuşan Hınıslı vatandaşlar, Gelişen ve Büyüyen Türkiye'nin Gerçek Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ülkemiz genelinde Belediyecilik alanında göstermiş olduğu üstün çaba ve gayretlerinden ve AK Parti Belediyeciliğinden biz Hınıslı vatandaşların da yararlanması için önümüzdeki yerel seçimlerde Kadir Eren'i AK Parti'nin Hınıs Belediye Başkan Adayı olarak görmek istiyoruz diye konuştular.


Anahtar Kelimeler: PARTİ' HINIS' GÜÇLÜ ADAYI KADİR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı