AK PARTİ'NİN AZİZİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK?

AZİZİYE'DE YAPILAN TÜM ANKETLERDE AK PARTİ'NİN ADAY ADAYLARI ARASINDAKİ İSİMLERİN HİÇ BİRİSİNİN HALKTA KARŞILIKLARI YOK! EN FAZLA OYU DİĞER PARTİ'NİN ADAYI ALIYOR!

AK PARTİ

 

AK Parti'nin Aziziye Belediye Başkan adayının kim olacağı merakla beklenirken, bugüne kadar yapılan tüm anketlerde AK Parti'den Aziziye Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olmuş hiç bir ismin Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar'ın anketlerde almış olduğu oya yakın bir oy alamadığı görülüyor.

AK PARTİ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR!

Yakutiye'de Mahmut Uçar'ın, Palandöken'de Muhammet Sunar'ın yerlerinin garanti olduğunu düşünen AK Partililer, 2024 Mahalli İdare seçimleri öncesi Aday gösterilmeyeceğine garanti gözüyle bakılan Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan'ın boşalacak koltuğuna göz diktiler.

18 Kişinin müracaat ettiği ve İkametleri, birisinin Kayakyolunda, birisinin Yıldızkentte bir diğerinin Yakutiye'de olmasına rağmen, hatta aralarından bazılarının Ankara ve Bursa da ikamet ediyor olmasına rağmen tek Aday olma ihtimalleri Aziziye'de olabileceğini düşünen AK Partili isimler, 9 Kasım itibariyle Aday Adaylık başvurularını yaptılar. 

AK Parti'nin 9 Kasım'da başlayıp 23 Kasım'da son bulan Aday Adaylık başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından bugüne kadar gerek AK Parti Genel Merkezi tarafından gerekse bağımsız kuruluşlar tarafından Aziziye İlçesi sınırlarında yapılan tüm anket ve kamuoyu yoklamalarında hiç bir Aday Adayının halkta karşılıklarının olmadıkları görüldü. 

Bugüne kadar yapılan tüm anket ve kamuoyu yoklamalarında AK Parti İlçe Başkanı dahil olmak üzere tüm Aday Adayları arasında en fazla vatandaşlar tarafından oyu alan ismin Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar'ın almış olduğu oyun yarısı kadar oy alamadığı gözlendi.

15 Ocak'ta Ankara'da yapılacak olan aday tanıtım programı sonrası Ocak ayı sonuna kadar Aziziye'de tüm mahalleleri kapsayacak geniş kapsamlı bir kaç anket çalışması daha yapmaya hazırlanan AK Parti, geçtiğimiz günlerde üst kurula gönderdiği üç isim üzerinde de henüz karar vermiş değil. 

Önümüzdeki günlerde Aday Adayları dışında bir ismi de Aziziye'den Belediye Başkan Adayı gösterebilir.

MUHAMMET CEVDET ORHAN'IN BECERİKSİZLİĞİNİN FATURASI AK PARTİ'YE KESİLECEK!

İki dönemdir Aziziye Belediye Başkanlığı görevini yürüten Muhammet Cevdet Orhan'ın son dönemdeki beceriksiz çalışmalarının da anket sonuçlarına yansıdığını belirten vatandaşlar, isminin önünde doktor, avukat, profesör vb. ünvanı olan değil. Arefe günü ve Bayram sabahı bizimle birlikte İlçe sınırlarımız içerisindeki kabristanlarımızda ata ve dedelerinin mezarını ziyaret eden, tıpkı bizim çocuklarımız gibi İlçemiz sınırlarındaki oyun parklarında koşan oynayan çocukları ve torunları olan, yeri geldiğinde ayağına çizmesini giyerek tarlamızda çamura batmış traktörümüzü çıkarmak için omuz veren yani kısacası bizden birisi ancak bizim dertlerimize çare olur dediler. Çocukları özel okullarda okuyan, Atasının dedesinin mezarlığı başka İlçelerde ve şehirlerde olan, kösele tabanlı rugan kundura ayakkabısı kirlenir diye mahallelerimize girmekten imtina eden, Aziziye'yi sadece Dadaşkent'ten ibaret olduğunu düşünen Belediye Başkan Adayı istemiyoruz dediler.

EMRULLAH AKPUNAR AÇIK ARA ÖNDE

Bugün itibariyle AK Parti'den Aziziye Belediye Başkanlığı için müracaat etmiş isimlerin arasından sadece bir iki ismin İlçe de tanındığını diğerlerinin isimlerini bile ilk kez duyduklarını söyleyen vatandaşlar, mevki ve makam için bugün bizi yönetmeye aday olmuş kişilere sandıkta gereken cevabı Aziziyeli vatandaşlar olarak vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 

Bugüne kadar Cumhurbaşkanımıza olan sevgi ve muhabbetimizden dolayı AK Parti'ye oy verdik. Karşımıza çıkan Belediye Başkanları ise marifeti kendilerinde gördüler. 

Halbuki, bugüne kadar Aziziye'de Belediye Başkanlığı yapmış kişilerin İlçemiz sınırlarında kendilerine ait beslenen sevgi ve muhabbetten doğmuş oyları yoktur. 

AK Parti ve Cumhurbaşkanımızın sevgisinin arkasına saklanarak aldıkları oy neticesinde Belediye Başkanı oldular. 

İlçemiz sınırlarında şahsına beslenen sevgi ve muhabbetten ötürü 2019 yerel seçimlerinde bağımsız aday olarak karşımıza çıkan Emrullah Akpunar'ın o gün almış olduğu oy, halkın teveccühü, sevgisi ve başaracağına olan inancın sandığa yansıması olmuştur.

2024 yerel seçimlerinde Aziziye'ye bağlı tüm mahallelerde Emrullah Akpunar'a olan teveccüh kat be kat artarak sandığa yansıyacaktır.

Çünkü o gün Aziziye'mize Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olanlar 5 yıldır ilçemize ve mahallelerimize bir gün olsun uğramadılar. Emrullah Akpunar ise 5 yıldır hiç bir şartta ve koşulda bizi terk etmedi. Cenazelerimizde, düğünlerimizde, acı tatlı her günümüzde bizimle birlikte oldu. Bugün de İlçe halkı olarak, hangi partiye gönül verirse versin her kesimin ortak Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar'dır. 

Yapılan tüm anket ve kamuoyu yoklamalarında görüldüğü gibi Kendisini bugün olduğu gibi seçim günü sandıklarda da yalnız bırakmayacağız diye konuştular.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı