Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ali İnci 'den Erdoğan Erene Tam Not

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren'i Yere Göğe Sığdıramadı

Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ali İnci

 

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci 'yi Hınıs Belediyesinde ağırladı.

Bir dizi ziyaretler için Erzurum'a gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci'nin ilk durağında Yakutiye, Palandöken ve Aziziye Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretleri kapsamında 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Aziziye Belediyesi’nce organize edilen çekilişe katılan Ali İnci 72 mahalle muhtarının isimlerinin bulunduğu kavanozdan Aşağı Canören Mahalle Muhtarı Kenan Güllük’ün ismini çekerek Aziziye'de yılın muhtarını da belirlemiş oldu.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci'nin bir gün sonraki durağı ise Hınıs oldu. Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren'i makamında ziyaret eden Ali İnci, Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediyesinin İlçe merkez başta olmak üzere köy ve mahallelerdeki çalışmaları hakkında bilgi veren Erdoğan Eren, Hınıs İlçesine yapılan yatırımlar noktasında her zaman kapılarını sonuna kadar kendilerine açan ve sağladığı destekler nedeniyle Ali İnci'ye teşekkürlerini sundu.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci, Hınıs Belediyesi’nin yatırım, hizmet ve projelerine tam not verdi. Hınıs Belediyesi'nin yatırımlarını, yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin tüm detaylarını Belediye Başkanı Erdoğan Eren'den dinleyen ve büyük bir hayranlıkla izleyen Ali İnci, eser siyasetine vurgu yaptı, Başkan Erdoğan Eren'i ve Hınıs Belediyesini kutladı.

Hınıs İlçes Merkezinda Esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci, Vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. İlçe de yaşayan vatandaşların Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren'e karşı göstermiş oldukları yakın ilgi ve teveccüh karşısında büyük mutluluk duyan Ali İnci, Başkan Erdoğan Eren'in yalnızca Hınıs İlçesinde değil. Ankara'da da Hınıs İlçesine yatırım yapmak için vermiş olduğu mücadeleyi biliyor ve görüyoruz dedi. Hınıslı vatandaşların Erdoğan Eren gibi genç, dinamik ve İlçesine hizmet noktasında canla başla çalışan bir Başkanları olduğu için çok şanslı olduklarını dile getirdi.

  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.04.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:11
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:43
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı