AK PARTİ NARMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYDEMİR ADEM KINALI'YA NARMAN'DA COŞKULU KARŞILAMA

Narman'da AK Parti Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı, muazzam bir karşılama ile karşılandı. İlçenin girişinden başlayan yoğun araç konvoyu, coşkulu kalabalığın katılımıyla şenlendi.

AK PARTİ NARMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYDEMİR ADEM KINALI

 

Tortum İlçesinde başlayan konvoy, Demirbağ (Kutumar) ve Şehitler mahallesinde büyüyerek Narman girişinde Atlı vatandaşların da katılımıyla İlçe merkezine kadar devam etti.

AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile vatandaşlar, muazzam bir ilgi göstererek karşılama programını adeta bir mitinge dönüştürdü.

AK Parti İlçe Teşkilatı önünde toplanan kalabalık, Dualar eşliğinde kurban keserek AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı'yı karşıladı.

Programa, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve AK Parti MKYK Üyesi Fevzi Polat, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları ve yöneticileri, Narman Ülkü Ocakları ve Civar İlçe AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları ve yöneticileri de katıldı.

Daha Sonra AK Parti Narman İlçe Başkanlığı Binasının balkonundan kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara seslenen AK Parti Narman Belediye Başkan Adayı Aydemir Adem Kınalı yaptığı konuşmasında; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederek, "Doğup büyüdüğüm, sokaklarında oyunlar oynayıp hayaller kurduğum, sevdam, memleketim Narman'a hizmet etmek benim için onur olacaktır." ifadelerini kullandı.

Narman'ın yetiştirmiş olduğu Ender Şahsiyetlerden birisi olan Belediye Başkanı Burhanettin Eser'den devraldığı bayrağı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Aydemir Adem Kınalı, "Narman'da iş, aş, hizmet diyecek, spordan turizme, sanattan eğitime her alanda söz sahibi olacak, milletimiz ile el ele vererek, gönül verdiğimiz ilçemizi devraldığımız noktadan daha yukarı taşımaya gayret edeceğiz." şeklinde konuştu.

Aydemir Adem Kınalı, Narman'ın her sokağında anıları olduğunu belirterek, "Narman'ın da  Narman insanının da üzerimde emeği çok. Şimdi o emeklerin karşılığını verme zamanı. Durmak yok, yorulmak yok. Hizmet var, saygı ve sevgi var. Biz, bize yakışan, AK Partimizin hizmet belediyeciliğini en iyi şekilde temsil edeceğiz. Unutulmamalıdır ki gerçek belediyeciliği AK Parti yapar. Sizlerin desteğiyle Narman'daki AK Parti belediyeciliğini devam ettireceğiz." dedi.

Son olarak, "Gönlünde Erzurum'un yeri her zaman ayrı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sekmen'i açıkladığı gün 'rekor oy' istedi. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın bu isteğini yerde bırakmayacağız. Biz Mehmet Sekmen başkanımızın rekor oyla büyükşehir belediye başkanı olma isteğini yerde bırakmayacağız. Biz Narman'In gerçek belediyecilikle yoluna devam etmesi davasını yerde bırakmayacağız. Sevgili Narmanlılar, bizim seçim kazanamamak gibi bir kaygımız yok. Evel Allah seçimi kazanacağız, hem de rekor oyla kazanacağız." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

AK Parti İlçe Binasındaki konuşmanın ardından, Aydemir Adem Kınalı ve beraberindeki AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve AK Parti MKYK üyesi Fevzi Polat, AK Parti ve MHP Narman İlçe Başkanları ve Partililer Narman İlçesindeki esnafları ziyaret ederek sohbet ettiler.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı