AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı

AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, "Horasanlılar Cumhur İttifakına Güveniyor. Horasan'da Cumhur İttifakı kazanacak"

AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı

 

Horasanlıların Cumhur İttifakı'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye güvendiğini söyleyen AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, "Bu güven her seçimde sandığa yansıdı. Yine aynısı olacak. Horasan'da Cumhur İttifakı kazanacak" dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, adaylığının açıklandığı günden bu yana yüksek tempo ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Horasanlılara bu güne kadar ki AK Parti hizmetlerini ve Cumhur İttifakı'nın önemini anlatan Recep Karataş, seçildikten sonra yapacağı projeleri de tek tek sıralıyor.

AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, "Horasanlılar Cumhur İttifakı'na, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çok güveniyor. Bu güven her seçimde sandığa da yansıyor. İnşallah bu seçimde de aynısı olacak. AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla Horasan'a çok büyük hizmetler geldi. Devam eden projeler de var. Horasan'da AK Parti belediyeciliği sürecek, projelerimiz bir bir hayata geçecek" diye konuştu.

Bizim sevdalısı olduğumuz bu ilçeye karşı sorumluluğumuz var diye konuşan AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, Bize düşen Horasan'da yerel ve genel iktidarı bir kez daha bir araya getirip, tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmektir. İlçemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretip, vatandaşlarımızın dertlerine derman olacağız. Horasan Belediyesi’ni kurumsal bir kimliğe kavuşturup ilçemize hizmet edeceğiz. Bu süreçte de ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Bölen değil, bütünleştiren olacağız dedi.

Horasanlı hemşerilerinin Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye olan güvenlerine layık olmaya çalışacağını belirten AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, "Sorumluluğumun büyük olduğunu biliyorum. Her eve girerek, her eli sıkarak Horasanlı hemşerilerime gerçek belediyecilik anlayışı çerçevesinde projelerimizi anlatacağız, desteklerini isteyeceğiz. Teşkilatlarımızın ve vatandaşlarımızın gücü arkamızda. Bu ipi göğüsleyeceğimizden hiç şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.

 


Anahtar Kelimeler: Parti Horasan Belediye Başkan Adayı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı