AK Parti Horasan Belediye Başkan Aday Adayı Özer Aydın “İlçemize Türkiye Yüzyılına Yakışır Bir Şekilde Hizmet Etme Gayesindeyim”

AK Parti Horasan Belediye Başkan Aday Adayı Özer Aydın, Ak Parti Hizmetleriyle Önemli Mesafeler Kat Eden Güzel İlçemiz Horasan'ı Bir Adım Daha İleriye Taşıma Sorumluluğunu Almak İstiyorum.

AK Parti Horasan Belediye Başkan Aday Adayı Özer Aydın “İlçemize Türkiye Yüzyılına Yakışır Bir Şekilde Hizmet Etme Gayesindeyim”

 

31 Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Horasan Belediye Başkan Aday dayı olan Özer Aydın, seçilmesi durumunda Horasan'a farklı bir belediyecilik anlayışı kazandıracağını belirtti.

“Allah nasip eder, Sayın Cumhurbaşkanımız ve büyüklerimizin takdiri, hemşerilerimizin desteği ile Belediye Başkanı seçildiğim takdirde, güzel Horasan ilçemize ve vatandaşlarımıza farklı bir belediyecilik hizmeti sunacağız” dedi.

Ak Parti kurulduğu günden beri şimdiye kadar partisine hizmet ettiğini belirten Aydın, Ak Parti Kadrolarında Olmak ve Bu Parti Logosu Altında Bulunmak Zaten Bir Onurdur. Eğer Bunu Başkanlık Göreviyle Taçlandırabilirsek Ne Mutlu Bize diyerek sözlerine şöyle devam etti

Her şey "Nasiple" başlar.

Nasibe de talip olmak gerekir.

"Her isteyene verilmedi: Ama verilenler mutlaka isteyenler oldu" diye buyuruluyorsa; 

Bizler de "Horasan için Hizmete Talip Olduk"

Talep olmadan da "talip" olunmazmış. 

Yaklaşık son bir senedir Horasanlı kardeşlerimin yoğun talepleri, güzel temennileri, geleceğe dair birleştirici umutları ve ilçemiz için hizmete dair beklentileri Horasan Belediye Başkanlığı Aday Adaylık sürecimizi güçlü kıldı diye konuşan AK Parti Horasan Belediye Başkan Aday Adayı Özer Aydın, Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin gerçek Mimarı Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2002 yılında kurulan AK Parti Hizmetleriyle Önemli Mesafeler Kat Eden Güzel İlçemiz Horasan'ı Bir Adım Daha İleriye Taşıma Sorumluluğunu Almak İstiyorum. 

Horasan bizim çocukluğumuz, gençliğimiz, aşımız, sevdamız, doğduğumuz ve doyduğumuz topraklar. Biz gözümüzü Horasan'da açtık. Horasan'ın her sokağında, her mahallesinde anımız var. Horasanlı olmak bizim için bir ayrıcalık çünkü biz başka şehirlerin, İlçelerin sahip olamadığı köklü bir geçmişe sahip, Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Acemiyle Kocaman bir aileyiz!

İnanın Geçtiğimiz gün AK Parti Horasan İlçe Başkanlığına Aday Adaylık başvurusu yapmaya giderken, Horasan'da, Türkiye'de ve Dünya'nın her bir yerinde yaşayan, soyunda ve suyunda Horasan olan her biri ailemin bir ferdi bildiğim o kocaman ailemin dualarıyla gittim. 

Horasan'da hizmet yarışında başarılı olabilmenin tek yolu “Ailenin İçinde” olmak. 

Çünkü ailenin derdini bilmeden derman olunamaz. 

Horasan Ailesine hizmet yarışında "ben de varım" diyerek yola çıkan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnşallah kazanan "Horasan" olur!

Rabbim gücümüzü hizmete çevirsin, yolumuzu hay-r eylesin!

Bir süredir Azerbaycan'da yapmış olduğum Ticari faaliyetlerimden ötürü orada çok güzel beşeri ilişkilerimiz oluştu diyerek sözlerine devam eden Özer Aydın, Azerbaycan'da Esnaf, Tüccar, Tacir, Siyasetçi, Bürokrat, İşadamları, Belediye Başkanları ve üst düzey yöneticilerle sıkı diyalog halindeyim. Horasan ilçemizde yatırım yapmaları için bir çoğundan söz aldım. Hatta İki Belediye ile Kardeş Belediye olmamız için görüştük. Göreve gelmemiz halinde ilk işimiz Güzel İlçemde yaşayan her birisi birbirinden değerli Horasanlı hemşerilerimin artık Batı illerinde iş ve aş aramamaları için istihdama yönelik projelerimizi hayata geçirip Kardeş Belediyelerimizle ortak projeler yürüterek İlçemize Türkiye Yüzyılına Yakışır Bir Şekilde Hizmet etme gayesinde olacağım.

Yine Horasan merkez, köy ve mahallelerimizde özellikle Anne ve Babalarıyla birlikte yaşayan hemşerilerimize hayvancılığı geliştirmek ve göçü engellemek için hayvan yardımında bulunacağız. Hem Anne ve Babalarını terk etmeden onların hayır dualarını alıp hem de bu kardeşlerimize ekmek kapısı açmış olurken İlçemizin Tarım ve Hayvancılıkta gelişmesi için büyük bir adım atmış olacağız. 

Sadece ilçemize iyi hizmetler yapmak ile yetinmeyeceğiz, gönüllere de gireceğiz diye konuşan Özer Aydın, Partimiz ve halkımız teveccüh gösterirse hizmet gönüllüsü bir kardeşiniz olmak istiyorum. Horasan'da hiç kimse dargın ve küskün olmayacak. Sözlerime başlarken söylediğim gibi biz başka şehirlerin ve İlçelerin sahip olamadığı köklü bir geçmişe sahip, Kocaman bir aileyiz! İnsan kardeşiyle üç günden fazla dargın ve küskün olamaz. Huzurun ve Refahın baş gösterdiği birlik ve beraberliğin Türkiye'de örneği olmak için ailenizden biri olarak göreve talibim. İnşallah Güzel Horasanımızı 7'den 70'e her yaştan hemşerimizin görüş ve düşünceleriyle istişare ederek yöneteceğiz dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı