AK Parti Erzurum'da Gövde Gösterisi Yaptı

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Teşkilatımızın tüm kademeleriyle bu seçimi inanç ve iradeyle zaferle sonuçlandıracağız.

AK Parti Erzurum

 

AK Parti, Erzurum Milletvekili adayları, Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Ayşe Deniz Çelik ve Muhammed Gökberk Kocaaliler, Ankara dönüşü sonrası yapılan coşkulu aday tanıtım toplantısında hemşerilerine tanıtıldı.

Partililer tarafından havalimanında karşılanan adaylar oluşturulan konvoy ile şehir turu attı.

Seçim arabasında vatandaşları selamlayan adaylar şehir turunun ardından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne geldi. Adaylar Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Ayşe Deniz Çelik ve M. Gökberk Kocaaliler’e Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan eşlik etti.

Toplantıda konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Teşkilatımızın tüm kademeleriyle bu seçimi inanç ve iradeyle zaferle sonuçlandıracağız. Birileri algı operasyonu yapmadan eser siyaseti yaparak bir partinin mensubu olmak gurur ve onur vericidir. Gazi meclisimizde milletimizin yüz akı olacak milletvekili adaylarımızla el ele, gönül gönüle, bizlerden beklenen hamlenin en iyisini yapmak için çalışacağız. Yorulmadan, yılmadan, usanmadan yolumuza bakıp yeni hedefleri hep birlikte inşa edeceğiz. Bizi yıkmak isteyen şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. Bu seçim partiler üstü bir seçimdir. Bu seçim hak ile batılın apaçık mücadelesinde saf belirleme seçimidir. Bu seçim milli manevi değerleri hiçe sayanlarla mücadele etme seçimidir. Bu seçim sadece bizim ve milletimizin değil dünya mazlumlarının umudu olacak bir seçimdir” dedi.Program milletvekili adayların konuşmaları ve tanıtımları ile devam etti.


Anahtar Kelimeler: Parti Erzurum' Gövde Gösterisi Yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı