AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ SELAMİ ALTUNOK VE YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT UÇAR'IN YAKUTİYE ESNAFINDAN BİR İSTEĞİ VAR!

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’la birlikte esnaf turuna çıktı.

AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ SELAMİ ALTUNOK VE YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT UÇAR

 

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’la birlikte esnaf turuna çıktı.

İlçeye bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki sanayi siteleri ve esnafı ziyaret eden Uçar ve Altınok’a, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi Mutlu Özakalın’la Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın da eşlik etti. Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, sanayi esnafından büyük ilgi görürken, Milletvekili Selami Altınok ise, hükümetin salgınla mücadele politikalarını anlattı, elde edilen başarıları sıraladı. Selami Altınok, geçtiğimiz yılın Mart ayından bu yana Türkiye’yi de etkisi altına alan virüsle örnek gösterilecek bir nitelikte mücadele verildiğini dile getiren Selami Altınok, güçlü sağlık altyapısının bunda çok büyük bir rol oynadığını hatırlattı. Salgınla Türkiye’de hem kurumsal ve hem de toplumsal bir mücadelenin verildiğini kaydeden Selami Altınok, “Bu başarıyı halkımızın duyarlılığı ve mücadele direnciyle elde ettik” dedi. 

BAŞKAN UÇAR YENİ SEZONA İŞARET ETTİ 

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ise, ilçe esnafını ziyarette vatandaşlarla bol bol sohbet etti, yeni sezona yönelik beklenti ve taleplerini dinledi. Yakutiye Belediyesi’nin, pandemiye rağmen geçtiğimiz yılın yatırım sezonunu oldukça verimli geçirdiğini kaydeden Başkan Mahmut Uçar, “Bu yıl da yatırımlarımıza ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni planlarımız, yeni projelerimizle Yakutiye ilçemize renk katmaya, ses ve soluk kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
Ziyaretlerde esnafın çevresinde adeta pervaneye döndüğü Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, İçişleri eski Bakanı Selami Altınok’a belediye hizmetlerini yerinde gösterme fırsatı da buldu. 

VATANDAŞA MASKE, MESAFE, TEMİZLİK HATIRLATMASI 

Türkiye’nin yeni normalleşme dönemine girdiğini ve Erzurum’un bu kapsamda orta riskli iller arasında yer aldığını vatandaşlara sürekli hatırlatan Altınok ve Uçar, esnaftan özellikle temizlik, maske ve mesafe konusunda gerekli özenin gösterilmesini istedi. Salgınla mücadelenin başarıyla sonuçlanması ve virüs belasının bir an evvel def edilebilmesi için hassasiyetin önemli olduğunu kaydeden ikili, herkesin bu konuda gerekli özeni göstermesi gerektiğini sözlerine ekledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı