AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu; “MİLLETİMİZ İŞİNİ BİLİR”

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Sahte iftar sofralarında el açmayla milleti aldatmaya çalışanlara gereken cevap 14 Mayıs’ta verilecek” dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu;  “MİLLETİMİZ İŞİNİ BİLİR”

 

AK Parti’nin Erzurum’daki kurucularından ve aynı zamanda 23 sıra numaralı üyesi olan İbrahim Küçükoğlu, algı üzerinden yapılan siyasetin hiç kimseye fayda getirmeyeceğini ifade ederek, “Türkiye’de algılarla gündem oluşturmaya, aziz milletimizin kanaatine tesir etmeye çalışan bir kesim var. Bilmiyorlar ki, bu millet feraset sahibi bir millet, bu millet her şeyin farkında olan necip bir millet. Hangi algıyı yaparlarsa yapsınlar ve hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar, milletimizi aldatamazlar. Bu işler öyle sahte iftar sofralarında el açmakla olmuyor. Siz bu milletin değerlerini, değer yargılarını istismar etmeye kalkarsanız, milletimiz size en iyi cevabı sandıkta verecektir” diye konuştu.

 

SECCADE POZU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde seccade üzerinde ayakkabı ile verdiği pozu hatırlatan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “O poz aslında CHP’nin bu milletin değerlerine ne kadar yabancı olduğunu gözler önüne seriyor. Görmüştür, görmemiştir, bu poz bir yerlere verilmiş bir mesajdır şeklinde mütalaalara girmek istemiyorum. Ortada çok net bir fotoğraf var ve bu fotoğraf manevi değerlerimize gösterilmeyen saygının resmidir, ifadesidir. Tekrar altını çizmem gerekirse, milletimiz bunları görüyor, notunu alıyor ve 14 Mayıs’ı bekliyor” dedi.

 

MİLLETİMİZ İŞİNİ BİLİR

14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın Türkiye Yüzyılı için milletinden yeni bir yetki alacağını dile getiren Başkan Küçükoğlu, “Seçimlerde Allah’ın izniyle, milletimizin desteğiyle yine iktidar olacağız, Türkiye Yüzyılı yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Milletimiz işini bilir, milletimiz düne bakar, bugünü ve yarınını planlar. Bizim dünümüz de belli, bugünümüz bellidir. Milletimiz, Türkiye’mizi kesinlikle bir belirsizliğe teslim etmeyecektir” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı