AK Parti´den bayram sürprizi

AK Parti yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi harekete geçerek Türk Kızılayı ile beraber operasyonların tamamlandığı il ve ilçelerde 10 bin çocuğa bayramlık alarak bayram harçlığı verecek. Anneler de kendilerine verilecek para ile bayram sofrası kuracak.

AK Parti´den bayram sürprizi

 

 

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, "Kendi çocuklarımızla yaptığımız bayramı onlar da kendi çocukları ile, aileleri ile, sevdikleri ile yapabilsinler istiyoruz" dedi.

Bu Ramazan Bayramı´nda bayramı bayram gibi yaşasınlar diye, bayramlıklarını giyebilsinler diye, şeker de yiyebilsinler diye çocuklara bayram harçlığı verilecek.

SADECE KIYAFET DE DEĞİL, 100 LİRALIK ÇEK DE VERİLECEK

AK Parti Genel Merkezi operasyonların tamamlandığı il ve ilçeler için devrede. Yaklaşan bayram öncesi neler yapılacağını Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu Habertürk´e anlattı. Yapılacak yardımlar hakkında bilgi veren Müezzinoğlu şunları söyledi:

"İnşallah 10 bin çocuğumuzu bayramdan önce giydireceğiz. Yine 10 bin ailenin çocuklarına 100 liralık çocuk bayram çeki vereceğiz. O ailede üç çocuk varsa bu 100 liralık çeki üç çocuk paylaşacak. Ama bayram deyince anne bayram neşesini evde şekillendirsin, çocuk bayram sevincini yaşayabilsin, baba da o huzuru mutluluğu orda görebilsin" dedi.

ANNELER DE UNUTULMADI

Çocukların yanında annelere de yardımlar yapılacağını belirten Mehmet Müezzinoğlu, "Bölgede 10 bin anneye bayram öncesi ailesi ile birlikte sevdikleri ili birlikte huzurlu ve mutlu bayram yapması için onlara da dört yüz liralık nakit çeki vereceğiz" diye konuştu.

YARDIMLAR BAYRAMLA SINIRLI KALMAYACAK

Kızılay aracılığıyla ulaştırılacak yardımlar bayramla da sınırlı kalmayacak. Bölgedeki operasyonlar nedeniyle eğitimlerini tamamlayamayan öğrenciler için de çalışma programları hazırlandı. Telafi eğitimleri verilse de maddi imkansızlıklar nedeni ile eğitime kimse ara vermesin diye burs imkanı da sağlanacak.

Müezzinoğlu, "Orta vadede de burada tespit ettiğimiz çocukların eğitimine burs temin edilmesi gerekiyorsa yine bu STK´larla çocuklara burs temini veya o arazide gördüğümüz STK´larla kanalıyla veya bizim teşkilatlarımız kanalı ile çözebileceğimiz birçok konuyu çözebileceğiz" dedi..


Anahtar Kelimeler: Parti bayram sürprizi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false