AK KADROLAR ERZURUM´UN HER YERİNDE!

AK Parti Erzurum´da 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

AK KADROLAR ERZURUM´UN HER YERİNDE!

 

 

24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili adayları ve AK Parti teşkilatları kentin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek, hedeflerini ve 24 Haziran seçimlerinin önemini halka anlatıyor.

AK Parti´nin 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için Erzurum´daki 6 kişilik aday listesi geçtiğimiz günlerde YSK´ya teslim edilmesinin ardından belli olmuştu. Milletvekili adayların belli olmasının ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenlenmişti. Düzenlenen toplantıda AK Parti Erzurum 27. Dönem Milletvekili adayları Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok, İbrahim Aydemir, Zafer Tarıktaroğlu ve Fazilet Dağcı Çığlık, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılmıştı. Adaylar daha sonrasında ise AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında parti teşkilatına ve kent halkına tanıtılmıştı.

Aday tanıtım toplantılarının ardından adaylar ve parti teşkilatları, seçim çalışmalarını sahaya inerek daha aktif bir şekilde sürdürüyor. Kentin bütün ilçelerini ve mahallelerini gezerek çalmadık kapı, almadık gönül bırakmadan çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili adayları, kentin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor.

Seçimlerin 24 Haziran´a denk gelmesi nedeniyle toplantılarda muhabbet ve samimiyet daha belirgin olurken, başta İl Teşkilatı, İl Başkanı ve Yönetimi, Milletvekili Adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Teşkilatları ve İlçe Belediye Başkanları, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi olmak üzere partinin her kademesi büyük bir heyecan içinde çalışmalarına devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: KADROLAR ERZURUM YERİNDE

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli