AHMET DÖLEKLİ'DEN MEHMET SEKMEN'E JEST

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN TERMAL TURİZMDEN DOLAYI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ ŞİRİN İLÇEMİZ PASİNLER'DE TERMAL TESİSLERİN BULUNDUĞU CADDEYE MEHMET SEKMEN İSMİ VERİLDİ

AHMET DÖLEKLİ

 

Pasinler Belediyesi bir vefa örneğini daha gösterdi.

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda; Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Efsane Başkanı Sayın Mehmet Sekmen beyefendinin ismini, eski kaplıca yolu mevki olarak bilinen ilçemizin termal tesislerinin bulunduğu caddeye meclis kararıyla “Mehmet Sekmen Caddesi” olarak verdik. Termalde Zirve Hasankale’nin yeni ismiyle “Mehmet Sekmen Caddesi”nde bulunan yeni termal tesisleri inşallah pandemi akabinde tüm misafirlerine tam kapasite hizmet verecektir. Mehmet Sekmen Caddesi ve yeni termal tesislerimiz ilçemize Erzurum’a hayırlı uğurlu olsun. diye duyurdu.

Yerli ve yabancı turistlerin şifa kaynağı olarak gördüğü Pasinler Termal tesisleri ve kaplıcaları her yıl binlerce insanı ağırlıyor. Dünya'nın birçok ülkesinden ve Türkiye'nin her yerinden şifa bulmak için koştukları Pasinler Kaplıcaları bu yıl Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Pasinler Belediyesi ortak çalışmaları neticesinde daha iyi hizmet vermek için adeta baştan aşağı yenilendi. Pasinler'in gelişmesinde ve kalkınmasında İlçeye verdiği önemden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen'e ilçe sakinleri adına minnet borcu olduklarını belirten Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, İlçemizin Gelişmesinde ve Kalkınmasında büyük rol oynayan Termal Tesislerimiz ve Kaplıcalarımız Pandemi sonrası için gerek dış görselliğiyle gerekse içerisinde yapılan yeniliklerle göz kamaştıracak.

Bu yeniliklere öncülük eden ve ilçemizin Termal Turizm noktasında canlanması için tüm imkanlarını seferber eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e ilçemiz halkı adına şirin Pasinlerimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz. dedi. 


Anahtar Kelimeler: AHMET DÖLEKLİ' MEHMET SEKMEN'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı