ADEM YURDAGÜL'ÜN 15 TEMMUZ MESAJI

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ADEM YURDAGÜL

 

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül yayınladığı mesajında;

“15 Temmuz 2016 tarihinde devletimize, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize, anayasal düzen ve özgürlüklerimize hedef alan FETÖ’cü hainler, milli iradenin kuvveti sayesinde hedeflerine ulaşamamıştır. 15 Temmuz’da milletimizin direnişi ve dirilişi, hain FETÖ’cülerin tankına, helikopterine ve uçağına karşı galip gelmiştir. Devletimizin uçağı, helikopteri ve tankıyla milletimizin üzerine ateş açacak kadar aklını, beynini ve vicdanını satmış FETÖ’cü hainlere, halkımız tarafından gereken yanıtlar verilmiştir.

Bu hain gecede 251 vatan evladımız şehit olmuş, 2194 vatan evladı yaralanmıştır. Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir alçak darbe girişimi, şehit ve gaziler verme pahasına, darbecilere tarihi ders verilerek püskürtülmüştür

O gece tankların önünde bu vatan için kendi bedenini siper eden kardeşlerimizin ruhuyla kurulan Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dediği gibi biz pazara kadar değil, mezara kadar birlikteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi, 15 Temmuz gecesi Liderimiz Devlet Bahçeli ne yapmışsa onu yapmaya devam edecek. Muhterem Genel Başkanımızın o günkü tavrı, bizim bugünkü tavrımızdır.

15 Temmuz gecesi yaşananları bir kez daha hatırlarsak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin kalkışmanın ilk dakikalarında ortaya koyduğu tavrı sayesinde MHP ve Ülkücü Hareketin devlet mekanizmasının sigortası, milletin hakiki koruyucuları olduğu tekrar anlaşılmıştır. 
Bunun da hakkını Türk milleti Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye teslim etmiştir. Sayın Genel Başkanımızın o karanlık gecedeki duruşu hainlere en büyük ders olmuş ve bu ülkede kimsenin bir daha darbe yapamayacağını anlamalarına vesile olmuştur. 15 Temmuz’da Türk milleti kazanmış ve Türkiye yeni bir tarih yazmıştır. Tankların önüne milli irade dikilmiştir. 

Liderimiz Devlet Bahçeli'nin "12 Eylül'de bizim çocuklar kazandı diyorlardı. Çok şükür 15 Temmuz'da onların gayrimeşru çocukları kaybetti." sözleri hain darbenin sonsözü olmuştur. 15 Temmuz ihanet kalkışmasının yıldönümünde tüm Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, Yaralanan Gazilerimize sağlıklar diliyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler: YURDAGÜL' TEMMUZ MESAJI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı