Adem Çelebi, Bir olacağız, diri olacağız, bu seçimi de hep birlikte kazanacağız

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu önceki gün Oltu İlçesine çıkarma yaptı

Adem Çelebi, Bir olacağız, diri olacağız, bu seçimi de hep birlikte kazanacağız

 

AK Parti Erzurum İl Başkanı ve teşkilatını Oltu İlçesinde Cumhur İttiafakı AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Adem Çelebi, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Burtay Oğuzhan Yavuz, MHP Oltu İlçe Başkanı ve teşkilat mensuplarının yanı sıra partililer karşıladı.

Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu burada partililerine yaptığı konuşmasında,  “Bizim yerel yönetimlerde ustamız 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan, Başbakanlık yapan, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Belediyecilik AK Partinin İşidir” diyerek sözlerine devam eden İbrahim Küçükoğlu Cumhur ittifakının Etle tırnak olduğuna vurgu yaptı. “Cumhur İttifakı diğer ittifaklar gibi talimatla, masa başında kurulmadı. Cumhur İttifakı 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin liderliklerinde `Önce ülkem, önce milletim` diyen milli yüreklerce, Türk Milleti tarafından kuruldu.  Cumhur İttifakı etle tırnak gibidir. Bu birliktelik, bu inanmışlık, bu adanmışlık, bu ruh inanıyorum ki 31 Mart’ta milletimizin iradesi olarak sandığa yansıyacaktır dedi.

 

 

Seçim Koordinasyon Merkezinde yaptığı konuşmanın ardından Oltu'da vatandaşlarla ve Esnafla buluşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, esnaf ve vatandaşlarla yaptığı söyleşilerde Cumhur ittifakı ve AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Adem Çelebi için destek istedi. Küçükoğlu, Cumhur İttifakı olarak asla kendi çıkarlarımız ön planda olmadı. Başta AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin tek devlet, tek millet, tek bayrak düsturuyla çalışıyoruz. Biz bu seçimde de büyük zafere Cumhur ittifakıyla imza atacağız. AK Parti, MHP teşkilatları olarak birlik beraberlik ve kardeşlikle rekor oy oranları bekliyorum. Bunu görüyorum başaracağız. Hep birlikte başaracağız. AK Parti belediyeciliği ile gerçek belediyecilik devam edecek. Milletimizin hizmetkârı olacak belediye başkanlarımız destan yazacak. İnşallah Oltu İlçemiz hak ettiğini almaya devam edecek” dedi.

 

 

Cumhur ittifakı AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Adem Çelebi ise vatandaşlara yaptığı konuşmasında, “Milletimizle beraber zafer inşallah Oltu'da Cumhur ittifakının olacak. Cumhur ittifakı olarak seçimde sandıktan öyle büyük bir oy farkıyla çıkacağız ki, muhalefet ağzını açamayacak. Her zaman olduğu gibi yine kayıp ettikleri seçime bahane bulamayacak. Halkımız kararını verdi. Seçime sayılı günler kaldı. Ama biz rehavete kapılmadan, gece gündüz demeden son ana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçimi inşallah büyük farklarla kazanacağız. Durmayacağız, dinlenmeyeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız, bu seçimi de hep birlikte kazanacağız” dedi.

 

 

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve AK Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Adem Çelebi'ye eşlik eden AK Parti Oltu İlçe Başkanı Burtay Oğuzhan Yavuz ise yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. "Çıktığımız bu yolda önce Allah’a, sonra teşkilatlarımıza ve feraset sahibi halkımıza güveniyoruz. Kenetlendiğimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan yürüdüğümüzde aşılamayacak bir engel görmüyoruz. Oltulu hemşerilerimin Cumhurbşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye olan inançları ve güvenlerinin tam olduğunu saha çalışmalarımızda görüyoruz. Bu tabloyu görünce seçimin Allah’ın izniyle rekor bir oyla kazanılacağı bugünden belli. Ama bu yetmez, bugün birlik olma, beraber olma günüdür. Biz ufak tefek eksiklerimizi, hatalarımızı, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp, tüm teşkilatlarımızla seçime odaklanacağız. Biz bu işin dertlisi, Oltu'nun sevdalısıyız.” diye konuştu.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı