ADAM GİBİ ADAM EFKAN ALA´DAN ADAM GİBİ AÇIKLADI

Efkan Ala; Kararlıyız, Herkesin Huzur ve Refahı İçin Topyekün, Vatandaş Odaklı Bir Mücadele Yürütmekteyiz!

ADAM GİBİ ADAM EFKAN ALA´DAN ADAM GİBİ AÇIKLADI

 

 

İçişleri Bakanı Efkan Ala, doğu ve güneydoğuda düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verirken, "Onlar orada olduğu sürece belli ki devlet oraya müdahale edecek, tuzaklar, bombalar kaldırılacak, barikatlar kaldırılacak, teröristler etkisiz hale getirilecek. İdil dışında, Nusaybin var, bir takım yerlerde böyle barikatlar, çukurlar bunlar kaldırılacak" dedi.

Efkan Ala´nın açıklamaları şöyle;

"İDİL DIŞINDA, NUSAYBİN VAR..."

Belli bir düzen içinde bu operasyonlar yapılıyor. Vatandaşı bu baskıdan kurtarmak için. Bunun giderilmesinin yöntemi, bir bu güvenlik birimleri ile yürütülen temizlik hareketi bir de buraların doldurulması. Oralar doldurulur, teröristler de teslim olursa bu temizlik harekatına gerek kalmaz. Onlar orada olduğu sürece belli ki devlet oraya müdahale edecek, tuzaklar, bombalar kaldırılacak, barikatlar kaldırılacak, teröristler etkisiz hale getirilecek. İdil dışında, Nusaybin var, bir takım yerlerde böyle barikatlar, çukurlar bunlar kaldırılacak. 

Operasyonlar bittikten sonra önlemler devam edecek.

Topyekün vatandaşı odağına alan bir mücadele yürütülüyor.

Vatandaşı sokağa çağırmak terörist organizasyonudur. Teröristlere yönelik operasyonlar layıkıyla yerine getirilecektir, getiriliyor da.

BODRUM KATA DÜZENLENEN OPERASYON

Cizre´deki bu faaliyet tamamlanmak üzeredir. Resmi doğru açıklamalara bakın. Kirli bilgilere itibar etmeyin. Devlette kural belli, kim ambulans istemişse gönderilir. Ancak ambulanslara karşı çukurlar açılmış, ateş edilmiştir. Bodrum gibi belli bir yer yoktur. Orada bir mahalle var ve teröristlerin bulunduğu evleri girilip temizleniyor. 

İddia etmek kolay, buna karşı açıklama yapmamız zaman alıyor. Araştırılıyor.

SON DURUM NE?

Silopi´de gündüzleri sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. Akşam 6´dan sabah 5´e kadar devam ediyor. Cizre´de sona gelmek üzereyiz. Sur´da biraz daha devam ediyor. Arama tarama faaliyetleri, vatandaşın evinin önündeki çukurun kaldırılması, bombaların çözülmesi yönünde bir mücadele yürütülüyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli