ABUBEKİR ÖZCAN´A ÖNEMLİ GÖREV

Abubekir Özcan, önemli bir sosyal sorumluluk görevine getirildi

ABUBEKİR ÖZCAN´A ÖNEMLİ GÖREV

 

 

Erzurumluların, 7´den 70´e, ´Bahriyeli Cevdet´in oğlu´ olarak bildikleri Devlet Hava Meydanları (DHMİ) Nöbetçi Müdürü Ebubekir Özcan, engelli ve özel sporcular için seferber oldu. Özcan, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ile birlikte Özel Sporcular Federasyonu Disiplin Kurulu´na seçildi.

Erzurumlu sevilen bürokratlardan Abubekir Özcan, önemli bir sosyal sorumluluk görevine getirilmenin gururunu yaşıyor, Özcan, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ile birlikte Özel Sporcular Federasyonu Disiplin Kurulu Üyeliğine seçildi.

Havalimanında Nöbetçi Müdür olarak görev yapan ve Erzurum´da 7´den 70´şe herkesin ´Bahriyeli Cevdet´in oğlu´ olarak bildiği Abubekir Özcan, artık kendisini engelli ve özel sporculara adamış durumda.

Birol Aydın güven tazeledi

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu´nun seçimlerinde Birol Aydın güven tazeleyerek yeniden federasyon başkanı oldu. Aydın´ın listesinde disiplin kurulunda Erzurum´un önemli adalet ve hukuk adamlarından biri olan Ünal Bingül ile birlikte Erzurum Havalimanı Nöbetçi Müdürü Abubekir Özcan´ın da olması Dadaşlar adına bir gurur yaşattı.

Bingül de disiplin kurulunda Abubekir Özcan´ın yanı sıra Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül de, Özel Sporcular Federasyonu yönetim kurulu listesinin disiplin kurulunda kendisine yer buldu.

Aliye Zeynep ve Muhsin Murat adında iki özel sporcu babası olan Ünal Bingül, kendi özel çocuklarının yanı sıra Türkiye´deki tüm özel sporculara da hizmet etme onurunu yaşayacak.

Sosyal medyadan ant içti Erzurum Havalimanı Nöbetçi Müdürü Abubekir Özcan, kişisel sosyal medya hesabından Özel Sporcular Federasyonu ve Türkiye milli Paralimpik Komitesi yönetim kurulu üyeliğine seçildiğini ilan ederken, engelli ve özel sporcular için hizmet edeceğine dair ant içti.

Erzurum´un sevilen simalarından biri olan ve başarılı bürokratları arasında yer alan Abubekir Özcan, duygularını şöyle ifade etti: "Rabbime binlerce şükürler olsun ki, sevenim çok dua edenim çok yine Türkiye Milli Paralimpik Komitesi yönetim kurulu Üyeliğine ve Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Disiplin kurulu üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Bu görevlere gelmemde desteklerinden dolayı ve gösterdikleri alaka nedeniyle, Komite Başkanım Yavuz Kocaömer´e ve Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın´a teşekkür ediyorum. Erzurumlular adına Engelli ve Özel Sporcularımıza daha fazla hizmet edeceğime Şerefim üzerine yemin ederim."


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı