ABDULKADİR AYDIN ?MUHTARLAR VATANDAŞIMIZIN SESİDİR?

BAŞKAN AYDIN MUHTARLAR´LA BULUŞTU

ABDULKADİR AYDIN ?MUHTARLAR VATANDAŞIMIZIN SESİDİR?

 

 

Göreve geldiği 2014 yılından bu yana ilçe merkezi ve tüm mahallelerde bir çok hizmeti gerçekleştiren Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, mahalle muhtarlarıyla öğle yemeği öncesi Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Horasan Belediyesi´nin tüm mahallelerde sürdürdüğü çalışmaları ve yapılacak olan yeni projeleri anlatan Başkan Aydın, muhtarların sorun ve taleplerini de dinledi.

Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda, mahalle muhtarları; Horasan Belediyesi´nin çalışmalarından memnun olduklarını belirtirken, Başkan Aydın ise muhtarlardan gelen taleplerin yerine getirilmesi için çalışmaları hızlandıracaklarının önemini vurguladı.

MUHTARLAR´DAN YOĞUN KATILIM

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın´ın mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyerek, yaz döneminde mahallelerde yapılacak çalışmaları bir plan oluşturmak amacıyla geleneksel hale getirdiği ?2018 Yılı Yatırım Programları Gündemi ile Muhtarlarla Buluşma? toplantısı Belediye Meclis Salonu´nda gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

?MUHTARLAR VATANDAŞIMIZIN SESİDİR?

Aydın, ?Horasan´da şehrimzin tüm mahallerinde belediye birimlerimizin çalışmaları devam ediyor. Rutin belediye hizmetlerinin yanında şehrimizi gelecek nesillere taşıyacak çok önemli projeleri de hayata geçiriyoruz. Kentimizi marka şehir haline getirmek için elbette vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini de değerlendiriyoruz. Mahallelerin de vatandaşlarımızın sesi olan muhtarlarımızla toplantıların yeni yatırımlar ve hizmetler açısından önemli olduğunu biliyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

MUHTARLARDAN BELEDİYE´YE TEŞEKKÜR

Toplantıda söz alan bir çok Mahalle Muhtarı böyle bir toplantıyı organize ettiği için Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın´a teşekkür etti. Muhtarlar olarak Horasan Belediyesi´nin mahallelere getirdiği hizmetlerden genel manada memnun olduklarını vurguladı. Toplantıda kendi bölgeleriyle ilgili talep ve isteklerini sıralayan mahalle muhtarları Horasan Belediyesi´nin ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinin mahallelerine getirdikleri hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. 

Belediye Meclis Salonunda süren toplantı Belediye Çay Bahçesinde muhtarlar adına verilen öğle yemeğinin ardından son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı