ABDULKADİR AYDIN "EVET" OYLARINDA TÜRKİYE REKORU KIRACAĞIZ

Abdulkadir Aydın, Türkiye, Darbelerin, Krizlerin, Kaosların Sebebi Olan Yönetim Sisteminden Kurtulup, İstikrarın ve Güvenin Garantisi Olacak Yeni Yönetim Sistemine Kavuşsun Diye 16 Nisan´da "EVET" Oylarıyla Rekor Kıracagız

ABDULKADİR AYDIN

 

 

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 16 Nisan´da yapılacak referandum için kapı kapı dolaşıp ilçe halkının "EVET" desteğini istiyor.  

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Gazetemize yaptığı açıklamada; "Gece-Gündüz demeden kapı kapı dolaşarak referandum maddelerini ve düzenlemelerin neler getireceğini halkımıza anlatıyoruz" dedi.

Abdulkadir Aydın yaptığı açıklamada; Türkiye, Darbelerin, Krizlerin, Kaosların Sebebi Olan Yönetim Sisteminden Kurtulup, İstikrarın ve Güvenin Garantisi Olacak Yeni Yönetim Sistemine Kavuşsun Diye 16 Nisan´da "EVET" Oylarıyla Rekor Kıracagız. dedi

Referandumun milli bir dava olduğunu belirten Başkan Abdulkadir Aydın, "Bu referandum milli bir davadır. Başkanlık sistemi ile Türkiye´de Cumhuriyet tarihinden bu yana devam eden siyasi istikrarsızlık sona erecek, koalisyonlar devri tarihe karışacak. Siyasette ve bürokraside karar alıp karar vermek daha da hızlanacak, böylece ülke kalkınması daha da hızlanacak" dedi.

KALICI İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI 

Horasanlı hemşehrilerimizin "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında oldukça net düşündüğünü söyleyen Başkan Abdulkadir Aydın, Günlerdir sahadayız, Horasan´ı köy köy, karış karış geziyoruz. Vatandaşlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Gördüğümüz tablo şu, Horasan halkı meseleye oldukça olumlu bakıyor. Horasan halkı, ahlakın, disiplinin, dayanışmanın yapı taşıdır. Horasan halkı, kendi kar ve zararıyla birlikte, sokağının, mahallesinin, köyünün, şehrinin, ülkesinin ve milletinin kar ve zararını da hesap eder. Ülkesinin zarar etmesini asla istemez. Devletinin, ülkesinin ve milletinin faydasını ister. Horasanlılar çok iyi bilmektedir ki, Türkiye´nin geçmişte yaşadığı tüm sorunların temelinde kaos vardır, kavga vardır, güvensizlik vardır.

Şimdi diyoruz ki, "Türkiye, darbelerin, krizlerin, kaosların sebebi olan yönetim sisteminden kurtulup, istikrarın ve güvenin garantisi olacak yeni yönetim sistemine kavuşsun. Bunun için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz" şeklinde konuştu. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli