Abdulkadir Aydın "2018 horasan´ın şahlanışı olacak"

Abdulkadir Aydın, ?Horasan´ı marka ilçe hedefine taşımak için kararlı adımlar atmaya devam ediyoruz."

Abdulkadir Aydın

 

 

Horasan Belediyesi tarafından Daha önce 41 tesisin açılışı yapılmıştı. Ak Parti Şehir Buluşmaları toplantısında İlçe kanaat Önderleri, STK´lar, İmamlar, Öğretmenler, Mahalle Başkanları, Muhtarlar ile bir araya gelen Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın burada yaptığı konuşmada 4 yıllık görev yılı boyunca yaptığı hizmetleri değerlendirdi ve 2018 yılı içinde merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere 17 mahalleye Taziye ve Kültür Evi 25 mahalleye ise 200.000 m2  kilitli Taş ve bordür döşeme çalışmalarının yapılacağını söyledi.

Taziye evlerinin yapım çalışmasının başladığını vurgulayarak toplantıya katılanlara büyük müjde verdi ve katılımcıların büyük beğenisini aldı. Horasan´ı marka bir ilçe yapma hedefiyle yola çıktıklarının altını çizen Başkan Aydın, ilçeyi kırsal mahalleleri ile kalkındırmakta kararlı olduklarına vurgu yaparak, ?Horasan´ı marka ilçe hedefine taşımak için kararlı adımlar atmaya devam ediyoruz. İlçe merkezinde park, bahçe, asfalt, yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi, eğitim, sosyal kültürel yatırımlar bağlamında önemli hamleler gerçekleştiriyor, mahalle statüsündeki köylerimizin de sorunlarını birer birer çözüyoruz çok şükür kırsal mahallemizde sorunları asgariye indirdik. Buralarda öncelikli ihtiyaçlarının başında, taziye ve kültür evleri geliyor. Köylerimizle ilgili yaptığımız ihtiyaç tespitleri neticesinde 35 tane mahallemizin taziye ve kültür evi, camii abdesthane, gasilhane gibi sorunları çözdük. Bunların yanında köylerin umumi ihtiyaçlarını giderme noktasında da çaba sarf ediyoruz. Bazı köylerimizde de kilitli taş park yapım  çalışmaları yaptık. Belirli bir program çerçevesinde hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri tutarak, görev süremiz boyunca şehir merkezinin  köylerimizin tüm sorunlarını birer birer çözüme kavuşturacağız.? ifadelerini kullandı.

Başkan Aydın;  Açtığımız Tesisler sadece Taziye Evi değil

Taziyeve Kültür  Evlerimizde sadece taziyeler yapılmıyor. İsteyen vatandaşlarımız buralarda mevlitlerini yapıyor, ikramlarda bulunuyor, toplantılar yapıyorlar. Okullarımız öğrencilerin etkinliklerini yine bu salonlarda yapabiliyorlar. Kültür ve taziye evlerimiz toplumun bütün ihtiyaçlarına cevap veren bir merkez haline dönüşüyor. Yapmış olduğumuz bu eserlerimiz tüm mahallelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum? dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı